Головна Новини Світ США У США пасажирський потяг зійшов з рейок: є загиблі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США пасажирський потяг зійшов з рейок: є загиблі (ФОТО)

У поїзді їхав 141 пасажир

27 вересня 2021, 10:17
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки пасажирський поїзд зійшов з рейок. Про це повідомляє видання ABC.

У США пасажирський потяг зійшов з рейок: є загиблі (ФОТО)

Аварія поїзда в США. Фото: Twitter.

Як стало відомо, інцидент стався в американському штаті Монтана. Повідомляється, що склад прямував з Чикаго в Сіетл зійшов з рейок неподалік від міста Джоплін.

Всього з рейок злетіли десять вагонів, половина з них перекинулася на бік. В результаті події загинули, як мінімум три людини і ще близько 50 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Потерпілі були госпіталізовані прибулими на місце інциденту медиками. За інформацією компанії-перевізника, всього в транспортному засобі знаходилося 141 пасажир і 17 членів екіпажу.

На цей момент проводиться розслідування, яке встановить причини того, що сталося.

У США пасажирський потяг зійшов з рейок: є загиблі (ФОТО) - фото 2

Фото: Twitter.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в США озброєний чоловік розстрілював людей в супермаркеті. У момент нападу люди в паніці ховалися в морозильних камерах і замкнених кабінетах. В результаті інциденту 13 осіб отримали вогнепальні поранення. Стрілок був виявлений мертвим. Правоохоронці розповіли, що смертельне поранення він наніс сам собі. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Росії на вершині Ельбрусу застрягла група туристів. При сходженні на гору альпіністи потрапили в сильну завірюху. Їм на допомогу вирушили співробітники рятувальної служби. Всього було задіяно близько 70 рятувальників і 16 одиниць техніки. У цей час туристи перебували на висоті понад п'ять тисяч метрів. В результаті події п'ять людей загинули. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини