Головна Новини Світ США У США підліток вижив завдяки тому, що перехворів на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

У США підліток вижив завдяки тому, що перехворів на коронавірус

Якби хлопець не перехворів на коронавірус, то міг би померти

1 лютого 2021, 13:56
Поділіться публікацією:

В американському місті Норуіч, що розташований в штаті Коннектикут, стався досить незвичайний випадок. Підлітку врятував життя коронавірус, яким він перехворів. Про це повідомляє видання Belnovosti.

У США підліток вижив завдяки тому, що перехворів на коронавірус

Підлітку з США коронавірус врятував життя - фото: з відкритих джерел

Так, за словами джерела, 17-річний Майкл Вілсон перехворів на коронавірус. На щастя, підлітку швидко вдалося відновитися після хвороби. Однак в день закінчення карантину його самопочуття раптово погіршилося. Мати хлопчика розповіла, що її син поскаржився на біль в області грудної клітини. Вона негайно відвезла підлітка до лікаря. Спочатку було припущення, що у нього сильна печія. Однак з огляду на той факт, що хлопець переніс коронавірус, було вирішено провести додаткові дослідження.

Незабаром доктор повідомив мамі 17-річного хлопця, що у нього виявлена восьмисантиметрова аневризма в серці. Як виявилося, йому була потрібна термінова операція, інакше вона б просто розірвалася. На щастя, це вчасно вдалося виявити та підліток вижив. Після цього мама Майкла вважає, що саме коронавірус врятував життя її синові.

Після операції стан підлітка покращився. Але після цього його здоров'я ще не повністю відновилося. Відзначається, що у Майкла часто паморочиться в голові та він бачить трохи гірше, ніж до цієї операції. Це пов'язано з недостатньою кількістю крові, яка надходить в мозок.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Південній Кореї чоловік зустрівся з померлою дружиною у віртуальній реальності, а також про те, що Зеленський пояснив, чому в Україні є затримка в вакцинації від коронавірусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини