Головна Новини Світ США У США після укусу комара померла зірка серіалу "Твін Пікс"
commentss НОВИНИ Всі новини

У США після укусу комара померла зірка серіалу "Твін Пікс"

На телебаченні Міддлтон з'являвся в серіалах "Закон і порядок" і "Чорний Список"

6 жовтня 2020, 09:43 comments2087
Поділіться публікацією:

У США від рідкісної лихоманки помер відомий американський актор, режисер і продюсер Кларк Міддлтон, який був відомий за фільмом "Вбити Білла 2", а також грав в серіалах "Твін Пікс" і "Чорний список". Про це з посиланням на дружину актора Еліссу повідомляє variety.

У США після укусу комара померла зірка серіалу "Твін Пікс"

Кларку було всього 63 роки, а помер він від вірусу Західного Нілу, який передається під час укусу комара. На жаль, ліків проти цієї лихоманки не існує.

На телебаченні Міддлтон з'являвся у фільмах "Закон і порядок", "Твін Пікс", а зовсім недавно — в "Чорному списку", де він грав начальника управління Глена Картера. У серіалі "Твін Пікс" Девіда Лінча у 2017 році він зіграв загадкового Чарлі, чоловіка Одрі (Шерілін Фенн).

Нагадаємо, в Атланті (штат Джорджія) розстріляли відомого американського актора Томаса Джефферсона Берда. Про те, що афроамериканця більше немає, повідомив режисер Спайк Лі, який співпрацював з артистом. Місцеві правоохоронці виявили тіло Берда, який помер в результаті численних поранень в спину. Зараз за даним фактом проводиться розслідування, проте ні підозрюваних, ні затриманих поки немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини