Головна Новини Світ США У США поліцейські розкрили страшну таємницю свого колишнього колеги: що він приховував багато років (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США поліцейські розкрили страшну таємницю свого колишнього колеги: що він приховував багато років (ФОТО)

Колишній полісмен протягом довгих років переховував у своєму саду щось страшне

22 травня 2021, 09:37
Поділіться публікацією:

У Сальвадорі в саду біля будинку колишнього поліцейського виявили страшну знахідку. Про страшну подію в центральній Америці повідомило видання Reuters.

У США поліцейські розкрили страшну таємницю свого колишнього колеги: що він приховував багато років (ФОТО)

Колишній поліцейський з США виявився маніяком - фото: Reuters

Уго Ернесто Осоріо — колишній поліцейський, який понад 15 років тому був відсторонений від служби. У той час він був засуджений за згвалтування жінки. Також він був винен у статевих стосунках з неповнолітньою дівчиною. Тоді його засудили на п'ять років. Однак його колишні колеги навіть не припускали, що виявлять в його саду більш ніж через 10 років страшну знахідку.

Увечері 21 травня до будинку Уго Ернесто Осоріо прибули судово-медичні експерти разом з правоохоронцями. В саду, біля маєтку колишнього поліцейського вони розкопали останки 8 осіб.

"Ми  можемо побачити ще більше", — сказав прокурор Макс Муньос на прес-конференції в п'ятницю, маючи на увазі яму, в якій було виявлено вісім тіл.

У США поліцейські розкрили страшну таємницю свого колишнього колеги: що він приховував багато років (ФОТО) - фото 2

Побоювання з приводу того, що число жертв може збільшитися, посилилися раніше на цьому тижні, коли судово-медичний детектив повідомив, що в кінцевому підсумку може бути виявлено до 40 тіл.

Поки тривали пошуки останків під землею, поруч з будинком вбивці стояли родичі безвісти зниклих людей. Вони з жахом чекали новин від правоохоронців.

У США поліцейські розкрили страшну таємницю свого колишнього колеги: що він приховував багато років (ФОТО) - фото 3

У прокуратурі повідомляють, що імовірно, основним мотивом вбивств є сексуальне насильство, яке здійснював Осоріо щодо своїх жертв. Варто відзначити, що на початку поточного місяця Осоріо був визнаний винним у вбивстві двох чоловіків і двох жінок. Як виявилося, це ще далеко не весь список убитих Уго Ернесто.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Китаї стався землетрус: постраждало багато людей, є загиблі, а також про те, що в США — скандал через скасування санкцій по "Північному потоку-2".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини