Головна Новини Світ США У США посеред вулиці стріляли в людей: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У США посеред вулиці стріляли в людей: подробиці

На автомийці в Техасі сталася перестрілка

6 липня 2021, 13:59
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В американському штаті Техас під час перестрілки постраждало вісім осіб. Про це повідомляє видання The Hill.

У США посеред вулиці стріляли в людей: подробиці

У США на автомийці сталася перестрілка. Фото з відкритих джерел.

Як стало відомо, в місті під назвою Форт-Уерт на одній з автомийок стався конфлікт між групою людей, в ході якого постраждали вісім осіб.

Як повідомляє видання, інцидент стався після того, як між двома громадянами стався словесний конфлікт. Один з учасників відійшов на час, а повернувся вже з вогнепальною зброєю. Порушник застосував пістолет, а у відповідь на це група людей, яка перебувала поруч, відкрила у відповідь вогонь.

В результаті події вісім осіб отримали поранення. На місце злочину прибули медики та правоохоронці. Всі потерпілі були госпіталізовані. На цей момент всі вони знаходяться в стабільному стані.

Відомо, що в результаті інциденту постраждала одна неповнолітня дівчинка. Її збив автомобіль, коли вона намагалася втекти з місця події.

Особи підозрюваних встановлюють правоохоронні органи.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Німеччині українець порізав двох осіб прямо посеред вулиці. Як стало відомо, конфлікт почався через те, що охоронці пабу попросили порушника одягнути медичну маску для того, щоб не порушувати карантинні обмеження. В ході інциденту двоє охоронців отримали ножові поранення і були госпіталізовані. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що в німецькому місті Вюрцбург чоловік різав жінок посеред вулиці. В результаті події постраждали вісім осіб. Три жінки були вбиті. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини