Головна Новини Світ США У США потяг протаранив автовоз: машини злетіли в повітря (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США потяг протаранив автовоз: машини злетіли в повітря (ВІДЕО)

Від зіткнення передня частина поїзда зійшла з рейок

19 жовтня 2021, 18:00 comments1169
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Сполучених Штатах Америки поїзд зіткнувся з вантажним автомобілем. Про це повідомляє видання ТСН.

У США потяг протаранив автовоз: машини злетіли в повітря (ВІДЕО)

ДТП на залізничному переїзді в США. Фото: Storyful Rights Management / Youtube

Як стало відомо, інцидент стався в американському штаті Оклахома. Повідомляється, що поїзд врізався у вантажівку, яка перевозила легкові автомобілі.

Згідно з інформацією видання, подія трапилася через те, що автомобіль зупинився на залізничному переїзді і не зміг виїхати з нього.

В результаті інциденту постраждали п'ятеро людей. Вони отримали легкі травми і були доставлені в місцеві готелі. Всі постраждалі були пасажирами поїзда.

Водій автовозу і його собака покинули транспортний засіб до аварії. Від зіткнення передня частина поїзда зійшла з рейок.

У Мережі з'явилося відео з місця подій. На кадрах можна побачити, як від сильного удару кілька автомобілів підлетіли в повітря.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в Еквадорі затонув буксир, який прийшов на допомогу військовому судну. На річці Гуаяс навчальний вітрильник ВМС Бразилії врізався в міст і застряг. Відзначається, що в результаті події ніхто не постраждав. На цей момент вітрильник чекає буксирування і ремонту. Імовірно інцидент стався через сильну течію.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Шотландському місті Ері прогримів вибух в житловому районі. Два будинки було зруйновано. Поранення отримали четверо осіб. Вони були госпіталізовані медиками. Співробітники пожежної служби зайнялися евакуацією мешканців прилеглих будинків, а також гасінням пожежі, яке утворилося після вибуху. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини