Головна Новини Світ США У США працівник пошти розстріляв своїх колег: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У США працівник пошти розстріляв своїх колег: подробиці

Стрілянину затіяв помічник листоноші

13 жовтня 2021, 15:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки сталася стрілянина в громадському місці. Про це повідомляє видання The Washington Post.

У США працівник пошти розстріляв своїх колег: подробиці

Стрілянина в США. Фото: The Washington Post

Інцидент стався в американському місті Мемфіс, що в штаті Теннессі. Повідомляється, що на території поштового відділення були знайдені бездиханні тіла трьох співробітників пошти. На трупах були виявлені вогнепальні поранення. Відзначається, що одним із загиблих був стрілець.

Як стало відомо, чоловік, який працював на пошті помічником листоноші, озброївшись вогнепальною зброєю, вбив менеджера і свого начальника. Згідно з даними американського Федерального бюро розслідувань (ФБР), після скоєння злочину стрілок наклав на себе руки.

На цей момент співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в одному з барів Міннесоти зловмисники влаштували стрілянину. Троє озброєних правопорушників застосували вогнепальну зброю. В результаті події загинула 20-річна американка. Ще понад десять осіб отримали кульові поранення. Медики госпіталізували потерпілих. Правоохоронці укладуть злочинців під варту, як тільки їх випишуть з лікарні.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Туреччині знову розгорілися лісові пожежі. Полум'я охопило важкодоступну місцевість неподалік від курортного селища в провінції Анталья. З пожежею борються за допомогою спецтехніки і авіації. Співробітникам пожежної служби допомагають працівники лісового господарства. За попередньою інформацією, займання утворилося в результаті попадання блискавки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини