Головна Новини Світ США У США репортера збила машина під час прямого ефіру (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США репортера збила машина під час прямого ефіру (ВІДЕО)

У Західній Віржинії журналістку збив позашляховик

21 січня 2022, 17:01
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Сполучених Штатах Америки журналістку збив автомобіль під час ефіру. Про це пише видання People.

У США репортера збила машина під час прямого ефіру (ВІДЕО)

Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент трапився 19 січня в американському штаті Західна Вірджинія. Повідомляється, що під час репортажу про прорив водопроводу на журналістку наїхав водій легковика.

На відео можна побачити, як під час ефіру великий джип збив жінку зі спини. Після пригоди журналістка піднялася на ноги, закріпила камеру назад на штатив та поговоривши з водієм, продовжила вести репортаж.

"Я думала, що перебуваю в безпечному місці, але очевидно, що нам, можливо, доведеться трохи перемістити камеру", — сказала жінка перед тим, як продовжити мовлення.

Репортер зазначила, що з нею все гаразд.

Після інциденту відеоролик став вірусним, і журналістка отримала кілька повідомлень у соціальній мережі від глядачів, які були стурбовані її станом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що компанія Netsle була змушена зняти частину своєї продукції з полиць магазинів в Індії після того, як у Мережі розкритикували нове впакування шоколадних батончиків. Річ у тому, що на неї були зображені індуїстські боги. Асортимент викликав побоювання, що на обгортки будуть ненароком наступати, після того, як вони поринуть у викинутих.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що космічний апарат ОАЕ надіслав нові фотографії Червоної планети. На них можна побачити кілька марсіанських визначних пам'яток, у тому числі найбільший у Сонячній системі вулкан. Його висота перевищує два десятки кілометрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини