Головна Новини Світ США У США розпочали процедуру імпічменту Байдена: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розпочали процедуру імпічменту Байдена: що відомо

У Палаті представників вже витратили місяці, намагаючись знайти зв'язок Байдена з закордонним бізнесом членів родини президента США

3 грудня 2023, 20:55 comments2407
Поділіться публікацією:

До офіційного оформлення процедури імпічменту президента Байдена готується республіканська партія у Палаті представників Конгресу США. Вже цього тижня політики поставити це питання на розгляд. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

 У США розпочали процедуру імпічменту Байдена: що відомо

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

Автор публікації зазначають, що лідери республіканців у Палаті представників наполягають на формалізації розслідування щодо імпічменту президента Байден. Мова йде про посилення розслідування, яке деякі члени партії все ще побоюються просувати надто швидко.

Стало відомо, що республіканці вже витратили місяці, намагаючись знайти зв'язок Байдена з закордонним бізнесом членів його родини та отримати підтримку своїх тверджень, які він президент відкидає. До цього часу їм не вдалося надати доказів, які б підтверджували їхні  заяви про Джо Байдена.

"Чим швидше, тим краще, щоб можна було швидко подолати деякі перешкоди з боку адміністрації Байдена", — сказав конгресмен Даррелл Ісса.

Речник Білого дому Ян Семс заявив, що республіканці "не змогли знайти жодних доказів протиправних дій" і "тепер, схоже, намагаються вигадувати заяви про "перешкоджання", щоб виправдати свій нелегітимний запит на імпічмент".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи варто очікувати радикальних рішень США щодо допомоги УкраїніУ США під передвиборну кампанію, що розварюється, і пов'язану з цим посилену ескалацію між демократами і республіканцями, Білий дім продовжує закликати парламентаріїв не зволікати з виділенням коштів, необхідних для продовження допомоги Україні.

Політичний експерт Сергій Таран наголошує, що будь-які вибори в США – це завжди жорстке протистояння між демократами та республіканцями. Республіканці, продовжує він, хочуть побачити план використання коштів, а також – що Білий дім вважає перемогою України, коли ця перемога може статися. Вони, наголошує експерт, не хочуть бачити корупційних скандалів, які часом трясуть Україну.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини