Головна Новини Світ США У США розповіли, чи є ознаки іноземного впливу на вибори
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, чи є ознаки іноземного впливу на вибори

В CISA заявили, що не виявили ознак іноземного впливу на вибори

8 листопада 2022, 22:58
Поділіться публікацією:

Агенство з кібербезпеки та безпеки інфраструктури США зробило заяву про те, чи є ознаки іноземного впливу на вибори. Тож, фахівці відомства повідомили, що таких ознак не виявили. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Reuters.

У США розповіли, чи є ознаки іноземного впливу на вибори

У США зробили заяву про втручання у вибори (фото з відкритих джерел)

У матеріалі видання йдеться, що високопосадовець з кібербезпеки заявив, що Агентство з кібербезпеки та безпеки інфраструктури США (CISA) не виявило доказів іноземного впливу на вибори.

 На умовах анонімності чиновник з CISA повідомив, що  агентство не знайшло будь-якої конкретної чи реальної загрози для зламування баз даних з результатами голосування на виборах.

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Байден відреагував на ймовірну перемогу республіканців на виборах до Конгресу. Президент США прокоментував можливу перемогу республіканської партії на виборах, що проходять в Америці 8 листопад. За його словами, для його правління це будуть "жахливі два роки". У матеріалі CNN йдеться, що таку заяву Джо Байден зробив під час збору коштів у Чикаго. Його попередник, колишній президент США Дональд Трамп після голосування у Флориді, 8 листопада також закликав американців прийти на вибори та зробив заяву про надію на "правильні підсумки" виборів. Окрім цього, він пообіцяв "вражаючі" новини з його резиденції Мар-а-Лаго.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що чи є загроза, що США зменшать підтримку України у війні після виборів. США продовжать підтримувати Україну у війні проти Росії, незалежно від результатів проміжних виборів до Конгресу, які відбудуться 8 листопада. Про це заявила прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр.Аналітик, політтехнолог Олександр Кочетков зазначає, що до виборів до Конгресу США у багатьох дивне ставлення — начебто це злам часу та зміна геополітики.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини