Головна Новини Світ США Жахливі два роки: Байден відреагував на ймовірну перемогу республіканців на виборах до Конгресу
commentss НОВИНИ Всі новини

Жахливі два роки: Байден відреагував на ймовірну перемогу республіканців на виборах до Конгресу

Байден заявив, що перемога республіканців на виборах означатиме "жахливі два роки" для нього

8 листопада 2022, 22:09
Поділіться публікацією:

Президент США прокоментував можливу перемогу республіканської партії на виборах, що проходять в Америці 8 листопад. За його словами, для його правління це будуть "жахливі два роки". Про це повідомляє CNN.

Жахливі два роки: Байден відреагував на ймовірну перемогу республіканців на виборах до Конгресу

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

У матеріалі CNN йдеться, що таку заяву Джо Байден зробив під час збору коштів у Чикаго.

 "Якщо ми програємо палату представників та сенат, це будуть жахливі два роки. Хороша новина полягає в тому, що я маю ручку для підписання вето",- сказав американський президент.

Його попередник, колишній президент США Дональд Трамп після голосування у Флориді, 8 листопада також закликав американців прийти на вибори та зробив заяву про надію на "правильні підсумки" виборів. Окрім цього, він пообіцяв "вражаючі" новини з його резиденції Мар-а-Лаго.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Байдена відреагували на чутки про перемогу республіканців та скорочення підтримки України. Підтримка України з боку США не має жодного зв'язку з результатами виборів до Палати представників Конгресу. Яким би не був результат волевиявлення – Україна може бути впевнена, що американський народ продовжить її підтримувати. Навіть якщо перемогу здобудуть представники Республіканської партії. Про це заявила речник Палати представників Ненсі Пелосі, реагуючи на чутки про наміри окремих республіканців переглянути та скоротити підтримку України. Спікер Палати представників також не оминула тему постачання Іраном озброєння до РФ. На думку Пелосі, Тегеран вже припустився великої помилки, погодившись постачати Росії озброєння для війни проти України. Тепер за такий хибний крок Ірану доведеться відповідати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини