Головна Новини Світ США У США стався вибух у багатоквартирному будинку: є поранені і загиблі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США стався вибух у багатоквартирному будинку: є поранені і загиблі (ФОТО)

Вибух був настільки потужним, що зміг пошкодити сусідні будинки

13 вересня 2021, 10:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки прогримів вибух в житловому будинку. Про це повідомляє видання WSB-TV 2, посилаючись на правоохоронні органи.

У США стався вибух у багатоквартирному будинку: є поранені і загиблі (ФОТО)

Обвалення будинку в США. Фото: Twitter.

Як стало відомо, інцидент стався ввечері 12 вересня в американському штаті Джорджія. Повідомляється, що в триповерховому житловому будинку стався вибух.

У США стався вибух у багатоквартирному будинку: є поранені і загиблі (ФОТО) - фото 2

Фото: Twitter.

Через вибух стався частковий обвал будівлі. На місце події поспішили правоохоронці і рятувальники, які зафіксували сильний запах газу. За попередніми даними, причиною трагедії стали неполадки в газопровідної системи.

В результаті події загинули щонайменше чотири людини і ще двоє вважаються зниклими безвісти. Жильців прилеглих будинків і уцілілої частини будівлі евакуювали. Поранені були доставлені в медичні установи.

Як розповіли очевидці події, вибух був настільки потужним, що зміг пошкодити сусідні будинки.

У США стався вибух у багатоквартирному будинку: є поранені і загиблі (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що на півдні Франції сталася пожежа на заводі. У будівлі площею 400 квадратних метрів загорівся резервуар з кислотою. Незабаром вогонь огорнув всю будівлю. Громадян, які проживають неподалік від підприємства попросили не виходити на вулицю. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в небі над Великобританією був помічений вогненна куля. Метеор осяяв нічне небо в Саутгемптоні був зафіксований камерами відеоспостереження. Яскравий об'єкт згорів в атмосфері нашої планети за кілька секунд. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини