Головна Новини Світ Франція У Франції на заводі загорівся резервуар з кислотою: людей просять не виходити з будинків (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції на заводі загорівся резервуар з кислотою: людей просять не виходити з будинків (ВІДЕО)

Полум'ям виявилася оповита вся будівля

10 вересня 2021, 14:09
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Франції сталася пожежа на металургійному заводі. Про це повідомляє видання РБК-Україна.

У Франції на заводі загорівся резервуар з кислотою: людей просять не виходити з будинків (ВІДЕО)

Пожежа на металургійному заводі у Франції. Фото: скріншот з відео.

Інцидент стався сьогодні, 10 вересня в комуні Памье, що на півдні країни. Повідомляється, що на території металургійного заводу сталося загоряння резервуара з кислотою.

Площа будівлі, в якому сталася пожежа становить 400 квадратних метрів. Полум'ям виявилася оповита вся будівля. Працівники заводу були евакуйовані.

Громадян, які проживають в радіусі 200 метрів від місця події просять не виходити на вулицю. Крім цього, жителів міста закликали утриматися від поїздок в даний район, щоб не заважати роботі співробітників рятувальної служби.

У префектурі оголошено про закриття всіх виходів зі шкіл. Учні будуть залишатися всередині класів. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту.

У Мережі з'являються відео з місця подій

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в столиці Єгипту стався обвал багатоквартирного будинку. У момент події в будівлі перебували працівники адвокатської фірми. Рятувальники витягли кількох постраждалих з-під завалів, проте незабаром від отриманих травм вони померли. Відзначається, що більшість мешканців встигли покинути будинок. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Північній Македонії сталася пожежа в лікарні. У медичному закладі перебували хворі коронавірусною інфекцією. За інформацією місцевих ЗМІ, в результаті події загинули, як мінімум 14 осіб і ще 20 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини