Головна Новини Світ США У США стратять чоловіка, який 36 років тому вистрелив у вчителя
commentss НОВИНИ Всі новини

У США стратять чоловіка, який 36 років тому вистрелив у вчителя

У США стратять чоловіка, який вбив жінку й ранив кількох осіб

9 грудня 2021, 16:22
Поділіться публікацією:

У четвер, 9 грудня, в штаті Оклахома готували страту ув'язненого чоловіка, який стріляв в 1985 році у шкільного вчителя. Чоловікові вколють  суміш наркотиків. Про це повідомляє АР.

У США стратять чоловіка, який 36 років тому вистрелив у вчителя

Чоловіка засудили до страти, фото з відкритих джерел

Відомо, що 79-річний Біглер Стоуффер отримає смертельну ін’єкцію в пенітенціарній установі штату Оклахома в Макалестері. Раніше він заявляв про свою невинність у збройному нападі в 1985 році. Тоді від огнепальних поранень померла вчителька Лінда Рівз. Інші особи отримали серйозні поранення.

Стауффер був засуджений до смертної кари в 2003 році, після того, як його перший тюремний вирок і смертний вирок були скасовані. Під час слухання комісії з умовно-дострокового звільнення минулого місяця він сказав, що його не було в будинку, коли Лінду Рівз застрелили. Один з присутніх на місці злочину чоловіків відновився після поранення та дав свідчення проти Стоуффера.

Прокурори сказали, що Стоуффер пішов додому, щоб позичити пістолет у Айвенса, потім смертельно застрелив Рівз та поранив Айвенса, щоб отримати доступ до полісу страхування його життя на 2 мільйони доларів. У той час Стауффер зустрічався з колишньою дружиною Айвенса.

Страти в Оклахомі зазвичай проводять увечері, але тюремні чиновники перенесли страту Стауффера на 10 ранку, повідомив речник Департаменту виправних робіт Джош Уорд.

Як повідомляв портал "Коментарі", в США Омікрон виявили у вакцинованого пацієнта. Вірусом інфікувався американець, що прилетів з Африки. Зазначається, що цей пацієнт був вакцинований двома дозами. За даними представників охорони здоров’я, пацієнт отримав позитивний результат тесту через тиждень з дня прибуття до США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини