Головна Новини Світ США У США ґвалтівник отримав майже 900 років в'язниці
commentss НОВИНИ Всі новини

У США ґвалтівник отримав майже 900 років в'язниці

Каліфорнійський гвалтівник більше 15 років тероризував місцевих жителів

19 грудня 2020, 14:45
Поділіться публікацією:

Серійного ґвалтівника, який більше п'ятнадцяти років тероризував жителів штату Каліфорнія, нарешті отримав судовий вирок. Згідно з рішенням суду, залишок своїх днів знаменитий злочинець залишок своїх днів проведе за гратами. Насильник, відомий як NorCal, отримав свого роду рекордне покарання — судді засудили його до 897 років тюремного ув'язнення.

У США ґвалтівник отримав майже 900 років в'язниці

Насильник удостоївся рекордного тюремного терміну

Окружна прокуратура Сакраменто повідомляє, що Уоллера визнали винним у злочинах, включаючи викрадення, насильницьке зґвалтування, оральні злягання, гомосексуалізм і ін.

У вердикті, який винесли присяжні, його визнали винним по 46 пунктам. Серія нападів сталася в період з 1991 по 2006 рік на дев'ятьох жінок, кожна з яких давала свідчення в ході багаторічного пошуку справедливості.

Як відзначають детективи, які розслідували справу Уоллера, в більшості випадків він здійснював напади по ночах, вривалося в будинки, зв'язував своїх жертв і ґвалтував їх. У деяких випадках злочинець відводив жінок до банкоматів, де заволодівав грошовими коштами шляхом погроз і насильства.

Як повідомляв портал "Коментарі",  французькій міністр внутрішніх справ Жеральд Дарманін був знову допитаний у справі про зґвалтування Софі Паттерсон-Спатц, яке два роки тому суд відхилив. Цього літа справу знову було відновлено.

У 2018 року дівчина звинуватила Жеральда Дарманін в сексуальних домаганнях і в згвалтуванні. За її словами, в листопаді 2009 року після спільної вечері в клубі вона вирушила з міністром у номер готелю. Софі збиралася попросити знайомого переглянути вирок, винесений їй у 2004 році за шантаж колишнього хлопця. На той час Жеральд очолював юридичний відділ, і дівчина розраховувала на його допомогу. Однак все вийшло не так, як вона собі уявляла. Варто зазначити, що влада тоді підтримала Дарманіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини