Головна Новини Світ США У США відповіли, якою Україна вийде з війни з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У США відповіли, якою Україна вийде з війни з Росією

У Держдепі впевнені, що Україна вийде з війни незалежною та сильною

5 січня 2024, 12:45 comments1807
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що війна в Україні затягується і Росія продовжує наступальні операції у Державному департаменті США вважають, що Україна вийде з війни "незалежною, сильною, з покращеною економікою та орієнтованою на Захід державою". Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час брифінгу заявив представник Держдепу Метью Міллер.

У США відповіли, якою Україна вийде з війни з Росією

Представник Держдепу Метью Міллер. Фото: з відкритих джерел

"На полі бою відбуватимуться події як в один, так і в інший бік, де кожна сторона здобуватиме або втрачатиме територію. Але якщо поглянути на кінцеву мету цієї війни, то цілком очевидно, що Україна вийде з неї незалежною, сильною, з покращеною економікою та орієнтованою на Захід державою", – висловився представник Держдепу.

У той же час, нагадав Міллер, РФ спочатку хотіла, щоб Україна не просто орієнтувалася на схід, а щоб вона була частиною Росії.

"Я думаю, що люди часто забувають про реальні ставки у цій війні та про те, якою була справжня мета Володимира Путіна, а також чого Україна насправді досягла і чого вона продовжує досягати", — сказав Міллер.

Чиновник закликав усіх згадати, що Путін розпочав цю війну як війну за тотальне завоювання, де він хотів захопити Україну, знищити її державність. Цього не сталося.

Зазначимо, під час цього ж брифінгу Метью Міллер заявив, що Вашингтон не надаватиме військову допомогу Україні на рівні 2022-2023 років, адже прагне допомогти нашій країні побудувати власну військово-промислову базу. За словами представника Держдепу, США не вважають, що продовження підтримки на колишньому рівні потребує.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому питання допомоги від США все ще далеке від вирішення: як треба діяти Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

фєдя

5 січня 2024, 13:32

Ігор , 100%.

фєдя

5 січня 2024, 13:31

Україна має вимагати щоб США і Великобританія виконали Будапештський меморандум.

Ігор

5 січня 2024, 12:59

Досвід пропаганди корумпованого Фюрера і його діда Геббельса. У нас тисячі юдейських трутнів у наглядових радах на 3000 державних підприємств. Вони не хвилюються за майбутню окупацію і втрату доходів. Розмножуються як у Єгипті. Ми ще побачимо обрізане диво в окупації. Ці божі одночасно і статки будуть збільшувати слугуючи окупантам, і верещати про свої страждання показуючи понівечені тіла українців і видаючи їх за свої. Як вони це робили сотні років у тих країнах які, в цей час, обкрадали і нищили.


Новини