Головна Новини Світ США У США відреагували на ядерні погрози Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У США відреагували на ядерні погрози Путіна

Речниця Білого дому Карін Жан-П’єр прокоментувала ядерні погрози президента Росії Володимира Путіна.

14 березня 2024, 09:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін вкотре пригрозив використанням ядерної зброї. На цю ситуацію відреагували у Білому домі та заявили, що, попри заяви Путіна, США не бачить ознак того, що Росія використає ядерну зброю, зокрема і для удару по Україні.

У США відреагували на ядерні погрози Путіна

Речниця Білого дому Карін Жан-П’єр. Фото з відкритих джерел

Під час брифінгу в адміністрації президента США журналісти запитали речницю Білого дому Карін Жан-П’єр щодо ядерних погроз Путіна та чи стурбований такими заявами Джо Байден.

"Президент, звичайно, в курсі. Ядерна риторика Росії була безрозсудною та безвідповідальною протягом усього конфлікту", — сказала Карін Жан-П’єр.

Речниця Білого дому вказала, що США постійно бачать заяви Росії щодо ядерної зброї, однак не збираються змінювати свою ядерну стратегію. Крім того, Жан-П’єр наголосила, що Сполучені Штати не бачать жодних ознак, що Росія використає ядерну зброю для удару по Україні

"Це Росія жорстоко вторглася в Україну без провокації чи виправдання. І ми продовжуватимемо підтримувати Україну, оскільки вони — захищають свій народ і свою суверенну територію від російської агресії", — додала Карін Жан-П’єр.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Путін в інтерв'ю російському пропагандисту Дмитрію Кісельову заявив, що Росія готова до ядерної війни. Крім того, колишній президент РФ Дмитрій Медведєв пригрозив ядерними ударами по чотирьох країнах, зокрема і по США.

Також "Коментарі" писали, що кандидат в президенти США Дональд Трамп пояснив, чому президент Росії Володимир Путін говорить про ядерну зброю та її можливе застосування у війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини