Головна Новини Світ США У США виготовили тістечко з канабісом
commentss НОВИНИ Всі новини

У США виготовили тістечко з канабісом

Представник компанії Говард Шактер повідомив, що тістечко буде направлено до Мілдборо та продано місцевому замовнику.

10 грудня 2021, 23:45
Поділіться публікацією:

Компанія з виробництва канабісу яскраво відзначила Національний день брауні "найбільшим з колись виготовлених тістечок з додаванням марихуани". Про це повідомляє американське видання News. MariMed Inc. Про це повідомила, що масивний кондитерський виріб має площу 0,9 на 0,9 метра і висоту 38 сантиметрів. Важить брауні 385 кілограмів. А містить 20 г марихуани.

У США виготовили тістечко з канабісом

Каннабіс - фото з відкритих джерел

Брауні було виготовлено також на честь запуску нової лінійки продуктів, що містять каннабіс під назвою Bubby's Baked. Представник компанії Говард Шактер повідомив, що тістечко буде направлено до Мілдборо та продано місцевому замовнику. Щодо того, що замовник робитиме з тістечком, коментарі відсутні. Вартість брауні ще не визначено.

Нагадаємо, канадська військова, яка годувала своїх товаришів по службі кексами з каннабісом під час навчань з бойовою вогнепальною зброєю, тепер може бути засуджена до п'яти років тюремного ув'язнення. Бомбардувальник Челсі Когсвелл була визнана винною у застосуванні "отруйної штуки" восьми солдатам, а також у безчесній поведінці. Солдати розповідали, що відчували себе п'яними та спантеличеними, тримаючи в руках зброю після того, як з'їли тістечка у 2018 році. Злочин стався за три місяці до того, як канабіс був легалізований по всій Канаді.

Військовий суддя-командир Сандра Суксторф оголосила рішення у середу. Вона сказала, що прокуратура поза всяким розумним сумнівом довела, що постраждалі солдати їли канабіс із кексів, які військова свідомо дала їм. Дивний випадок стався внаслідок інциденту в Центрі бойової підготовки у CFB Gagetown у провінції Нью-Брансуік. Прокурори на її військовому процесі стверджували, що Когсуелл додала ще більшої небезпеки і так небезпечну ситуацію, коли вона роздавала шоколадні кекси, відповідаючи за їдальню під час польових навчань.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини