Головна Новини Світ США У США висловили свою думку про те, чи має Зеленський взяти участь у саміті G-20, якщо там буде Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

У США висловили свою думку про те, чи має Зеленський взяти участь у саміті G-20, якщо там буде Путін

Путін і голова КНР Сі Цзіньпін планують брати участь у саміті G20 очно

19 серпня 2022, 21:51
Поділіться публікацією:

У Білому домі переконані, що український президент Володимир Зеленський має взяти участь у G-20 навіть, якщо там присутній президент РФ Володимир Путін. Про це  пише  Bloomberg.

У США висловили свою думку про те, чи має Зеленський взяти участь у саміті G-20, якщо там буде Путін

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

У Раді національної безпеки США наполягають на тому, щоб Володимир Зеленський взяв участь у саміті онлайн, а не особисто. 

А сам очільник Білого дому Джо Байден заявив, що через те, що Путін веде війну проти України, він не повинен бути присутній на G-20.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що США готує новий пакет допомоги. Америка готує для України ще один пакет допомоги на загальну суму близько 775 млн доларів.  Туди увійдуть безпілотники, ракетні системи та боєприпаси для HIMARS. Посадовець з Пентагону анонімно повідомив, що Америка підготувала ще один великий пакет допомоги для України.  Зокрема сюди увійдуть: 2000 протиброньових снарядів, ракетні системи TOW, боєприпаси для HIMARS, швидкісні протирадіаційні ракети, 1000 додаткових протиброньових систем Javelin, 15 дронів Scan Eagle, 16 105-мм гаубиць і 36 тисяч артилерійських снарядів до них, 40 MRAP (броньованих машини із захистом від мін і засідок).

Також "Коментарі" писали про те, що у США назвали можливі причини вибухів у Криму. На сьогодні точно неможливо назвати причину, яка призвела до серії вибухів в анексованому Росією Криму. Але є кілька версій, чому це могло статися.  Так, вважають експерти американського Інституту вивчення війни (ISW). Аналітики відзначають, що Росія видає свою версію події, розповідаючи, що сили ВПО спрацювали ефективно і був збитий безпілотник. Але експерти звертають увагу на те, що поки що неможливо ні підтвердити, ні спростувати заяву російської сторони, адже невідомо, чи бив у Керчі чи Бельбеку український безпілотник.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини