Головна Новини Світ США У США висловили занепокоєння через розширення російської агресії
commentss НОВИНИ Всі новини

У США висловили занепокоєння через розширення російської агресії

Держдеп США вважає, що російська агресія може вийти за межі війни в Україні.

19 грудня 2023, 09:16
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Держдепі США вважають, що Росія не зупиниться у своїй військовій агресії лише на території України, а буде розширювати свої спроби захопити інші країни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на брифінг речника Держдепартаменту США Метью Міллера.

У США висловили занепокоєння через розширення російської агресії

Речник Держдепу США Метью Міллер про російську агресію. Фото з відкритих джерел

Метью Міллер висловив занепокоєння після слів президента Росії Володимира Путіна з погрозами до союзника США в НАТО. У Держдепі вважають, що агресія Росії буде продовжуватись поза війною в Україні.

"Я б сказав, що ми продовжуємо бути занепокоєні російською агресією в широкому сенсі… Ми не вважаємо, що Путін буде задоволений і зупиниться на Україні, якщо йому вдасться остаточно завоювати Україну і підпорядкувати її Росії", — сказав речник Держдепу.

Міллер вказав, що саме російська агресія стала ключовим кроком до вступу Фінляндії до НАТО.

"Ви бачили Росію, яка показала готовність і бажання залучити свої збройні сили для завоювання своїх сусідів силою", — заявив Метью Міллер та додав, що США намагаються вживати заходів, аби стримати Росію від таких кроків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Путін заявив про намір не нападати на країни НАТО, однак одразу ж пригрозив Фінляндії. Російський диктатор сказав, що "проблеми не було" раніше, однак тепер вони будуть для Фінляндії. Саме так Путін презентував відкриття нового військового округу поблизу фінського кордону.

Також "Коментарі" писали про Путіна, який припустив припинення існування Росії. Це сталось під час його дивної промови про суверенітет та ковбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини