Головна Новини Світ США У США виявили одразу сім трупів у житловому будинку: серед загиблих діти
commentss НОВИНИ Всі новини

У США виявили одразу сім трупів у житловому будинку: серед загиблих діти

У Міннесоті за загадкових обставин загинула сім'я із семи людей

20 грудня 2021, 15:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки загинула сім'я із семи людей. Про це пише видання ТСН.

У США виявили одразу сім трупів у житловому будинку: серед загиблих діти

Поліція. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався в американському місті Мурхед, що у штаті Міннесота. В одному з житлових будинків було знайдено бездиханні тіла семи людей. Серед загиблих – троє неповнолітніх.

До правоохоронних органів звернулися родичі померлих. Поліціянти, що перебули на місце події, встановили, що ознак, що в будинок увірвалися сторонні — немає.

Наразі тіла були передані для проведення судмедекспертизи. Фахівці встановлять точну причину смерті.

Як пише видання, дізнавшись про те, що сталося, сусіди загиблих були шоковані. Правоохоронці заявляють, що життю городян нічого не загрожує.

Розслідування продовжується.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в мексиканському штаті Оахака стався обвал підвісного мосту. У момент події на ньому були люди. Повідомляється, що понад двадцять громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості. Серед постраждалих були діти. Більшість із поранених потребували медичної допомоги. Вони були госпіталізовані. Згідно з попередньою інформацією, конструкція могла не витримати великої кількості людей. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що на Філіппінах збільшилася кількість жертв супертайфуну "Раї". На цей момент відомо про більш ніж дві сотні загиблих. Доля ще близько 50 громадян невідома. Сотні тисяч місцевих жителів залишають свої будинки через негоду. Проводяться пошуково-рятувальні операції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини