Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Мексиці впав підвісний міст із людьми: багато постраждалих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мексиці впав підвісний міст із людьми: багато постраждалих

У момент обриву мосту в районі Каньяда-де-Гуадалупе на ньому було кілька десятків людей

20 грудня 2021, 11:33
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Мексиці стався обвал мосту. Про це пише видання The Star.

У Мексиці впав підвісний міст із людьми: багато постраждалих

"Швидка". Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався у мексиканському штаті Оахака, що знаходиться на півдні країни. У районі Каньяда-де-Гуадалупе над річкою обірвався підвісний міст.

Внаслідок пригоди поранення різної тяжкості отримали 23 особи. Серед постраждалих 11 неповнолітніх. Багато потерпілих потребували госпіталізації. Їх доставили до медичного закладу в місті Пуерто-Ескондідо.

Повідомляється, що місцеві жителі прямували на вечірку.

За попередніми даними, конструкція могла не витримати велику кількість людей.

Наразі співробітники правоохоронних органів розпочали розслідування за цим фактом. Воно має встановити всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що на російському "АвтоВАЗі" пролунав вибух. Вибухнув ацетиленовий балон в одному з цехів підприємства. Повідомляється, що внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Жодних руйнувань не сталося. Представники компанії заявили, що позаштатна ситуація не вплине на виробництво. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що біля східного узбережжя Австралії сталася авіакатастрофа. Розбився легкомоторний літак із чотирма людьми на борту. Повітряне судно впало у болотистій місцевості. Як стало відомо, внаслідок аварії ніхто не вижив. Серед загиблих двоє були неповнолітніми. Як пише ЗМІ, пілот літака взяв чоловіка та двох дітей на прогулянку. Поліціянти розпочали розслідування. Докладно про це читайте у нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини