Головна Новини Світ США У США влаштували стрілянину на студентській вечірці
commentss НОВИНИ Всі новини

У США влаштували стрілянину на студентській вечірці

Поліцейські звертаються до свідків за допомогою, щоб встановити ініціаторів стрільби

24 жовтня 2021, 20:47
Поділіться публікацією:

У місті Форт-Веллі (штат Джорджія, США) невідомі влаштували стрілянину в університетському кампусу. Одна людина загинула, щонайменше семеро отримали раненія.Об це повідомляє бюро розслідувань штату і американський канал CNN. Як зазначається, стрілянина сталася під час студентської вечірки поблизу університетському кампусу. Загинула одна людина, ще семеро отримали поранення. Поліцейські звертаються до свідків за допомогою, щоб встановити ініціаторів стрільби.

У США влаштували стрілянину на студентській вечірці

США (фото з відкритих джерел)


"Бюро розслідувань Джорджії розслідує інцидент із стріляниною, який стався на вечірці у кампусу в місті Форт-Веллі. Поранення отримали вісім осіб. З них одна людина загинула", — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, інцидент стався в столиці Лівану. Як стало відомо, група невідомих відкрила вогонь з вогнепальної зброї на акції протесту. В результаті події загинули щонайменше шість осіб і ще кілька десятків отримали поранення різного ступеня тяжкості. Постраждалих доставляють в медичні установи. Повідомляється, що учасники стрільби використовували автомати, гранатомети і снайперські гвинтівки. За словами представника Міністерства закордонних справ України, серед поранених і загиблих українців немає. Посольство України відкрило цілодобову гарячу лінію для надання допомоги нашим громадянам.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Норвегії озброєний цибулею чоловік стріляв у людей. Зловмисник убив п'ятьох громадян і ще двох поранив. Прибулі на місце подій правоохоронці змогли затримати злочинця. Передбачається, що у нього був спільник. У будинку затриманого проведуть обшуки. Поліцейським по всій країні наказали носити з собою вогнепальну зброю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини