Головна Новини Світ Європа У Норвегії чоловік розстрілював людей з лука: є загиблі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Норвегії чоловік розстрілював людей з лука: є загиблі (ФОТО)

Поліціянти встановлюють мотиви злочину

14 жовтня 2021, 16:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Норвегії зловмисник стріляв у натовп. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

У Норвегії чоловік розстрілював людей з лука: є загиблі (ФОТО)

Стрілянина у Норвегії. Фото: Aftenposten

Як стало відомо, інцидент стався в норвезькому місті Конгсберг, що на півдні країни. Чоловік, озброєний луком, стріляв у людей посеред вулиці.

В результаті події загинули п'ятеро людей і ще двоє отримали поранення різного ступеня тяжкості. На місце подій поспішили співробітники правоохоронних органів і медики. Потерпілі були госпіталізовані.

У Норвегії чоловік розстрілював людей з лука: є загиблі (ФОТО) - фото 2

Фото: Reuters

Правоохоронцям вдалося затримати стрільця. Імовірно, у нього були спільники. У будинку у підозрюваного проведуть обшуки. На цей момент встановлюються мотиви злочину.

Зазначається, що один з поранених є поліціянтом, який знаходився в магазині у вільний від роботи час. Згідно з даними ЗМІ, після інциденту правоохоронцям по всій країні був відданий наказ носити з собою вогнепальну зброю.

У Норвегії чоловік розстрілював людей з лука: є загиблі (ФОТО) - фото 3

Фото з місця подій: Reuters

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що у Сполучених Штатах Америки помічник листоноші розстріляв своїх колег. За даними ФБР, після вбивства двох чоловіків зловмисник наклав на себе руки. Їх бездиханні тіла були виявлені в поштовому відділенні. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що на Гонконг обрушився потужний тайфун. Один чоловік загинув під час негоди. Він їхав на мотоциклі й не впорався з керуванням. Кілька людей травмувалися через стихію. Влада оголосила про восьмий із десяти можливих рівнів небезпеки. У школах зупинені заняття. Законодавча рада відклала своє щотижневе засідання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини