Головна Новини Світ США У США за невідомих обставин помер один із найстрашніших серійних вбивць
commentss НОВИНИ Всі новини

У США за невідомих обставин помер один із найстрашніших серійних вбивць

За ґрати вбивця потрапив лише у 2014 році

31 грудня 2020, 16:28
Поділіться публікацією:

30 грудня у застінках каліфорнійської в’язниці помер один із найсмертоносніших серійних вбивць Америки Семюель Літтл. Про подію інформує The Guardian.

У США за невідомих обставин помер один із найстрашніших серійних вбивць

ФБР визнала Літтла наймасовішим серійним убивцею. Фото із відкритих джерел

За повідомленням Держдепартаменту виправних установ США, офіційну причину смерті Літтла визначатиме окружна медична служба. Вбивця відбував покарання у в’язниці Ланкастеру, штат Каліфорнія.

Поліція та представники інших правоохоронних служб Америки вже стурбовані летальним інцидентом. Справа в тому, що після затримання у 2014 році Семюель Літтл зізнався у вбивстві мінімум 93 людей. Усіх їх він власноруч задушив.

Вбивця знаходив своїх жертв по всій країні. Здебільшого його увагу привертали представники вразливої частини населення — молоді афроамериканки, переважно секс-працівниці або наркозалежні. У період із 1970 до 2005 року правоохоронці не надто звертали увагу на смертність цієї категорії громадян. Саме тому Семюелю Літтлу так довго вдавалося лишатися непоміченим. Багато його вбивств спочатку фіксувалися як передозування або випадкові смерті за невизначених причин. Майже половину тіл і досі не знайдено.

"Я іноді повертався до того ж міста і зривав собі ще одну виноградину. Скільки тут у вас на винограді виноградин?" — знущаючись над чужим горем, говорив Семюель Літтл в інтерв’ю Washington Post.

Смерть серійного вбивці означає, що чимало сімей постраждалих від рук Літтла так і не дізнаються, що сталося із їхніми рідними. Деякі із жертв лишаються безіменними, єдиною зачіпкою є малюнки самого злочинця — з портретами задушених ним жінок. 

У США за невідомих обставин помер один із найстрашніших серійних вбивць - фото 2

Як далі працюватиме над цією справою правохоронна система США, покаже час.

Раніше "Коментарі" повідомляли про іншого злочинця, щоправда, із Росії: там на настоятеля храму відкрили 16 проваджень стосовно розбещення хлопчиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини