Головна Новини Світ США У США запустили авіарейси для занять сексом
commentss НОВИНИ Всі новини

У США запустили авіарейси для занять сексом

Компанія обіцяє повну конфіденційність

16 листопада 2021, 01:45
Поділіться публікацією:

Лас-Вегаська компанія Love Cloud почала здійснювати приватні авіарейси для пасажирів, які бажають урізноманітнити своє інтимне життя та зайнятися сексом у повітрі. Дивіться далі на фото які умови створили для такої пікантної подорожі. Як розповідають у компанії, пасажирам пропонують вилетіти з аеродрому і дізнатися ближче тіло одне одного прямо в літаку — поки пілот пролітає повз мальовничі місця. Наприкінці вас висадять у тому ж аеродромі.

У США запустили авіарейси для занять сексом

Літак (фото з відкритих джерел)

Політ триває годину-півтори, одночасно брати участь у ньому можуть до шести осіб. Вартість – 2 тисячі доларів. Зі зручностей: двоспальне ліжко та подушки, що допоможе виконувати різноманітні трюки. Компанія обіцяє повну конфіденційність. Пілот не бачить, що відбувається в салоні і сидить у навушниках із шумом. За словами пілота Love Cloud, клієнти в компанії різноманітні: від молодят до літніх пар та свінгерів.

Нагадаємо, у Канаді літак вимушено приземлився на автобан. Інцидент стався неподалік канадського міста Торонто. Легкомоторний літак із двома членами екіпажу на борту вилетів з аеропорту Маркхама, але вже через кілька хвилин зазнав технічних труднощів. Зрозумівши, що літальний апарат не зможе повернутися до аеропорту, пілот та інструктор ухвалили рішення про посадку на десятисмуговій автостраді. Вимушена посадка пройшла успішно. Повідомляється, що ні члени екіпажу літака, ні водії автомобілів внаслідок інциденту не постраждали. Рух на цій ділянці автодороги було тимчасово зупинено. Очікується евакуація літака. У Мережі з'явились відео з місця подій. На кадрах можна побачити, як на дорогі приземляється літак.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини