Головна Новини Світ США У США затримали хлопця, який влаштував смертельну стрілянину в магазині: поліція встановлює мотив
commentss НОВИНИ Всі новини

У США затримали хлопця, який влаштував смертельну стрілянину в магазині: поліція встановлює мотив

14-річний хлопець заарештований у зв'язку зі стріляниною в техаському магазині, в результаті якої загинуло троє людей

28 грудня 2021, 14:13
Поділіться публікацією:

14-річний підліток був заарештований у понеділок, 27 грудня, у зв'язку зі стріляниною в міні-магазині в Гарленді, штат Техас, у результаті якої загинуло троє людей, а одна перебуває в критичному стані. Таку заяву зробив під час прес-конференції начальник поліції Гарленду Джефф Браян. Про це повідомляє CNN.

У США затримали хлопця, який влаштував смертельну стрілянину в магазині: поліція встановлює мотив

Гільзи на підлозі - фото з відкритих джерел

Усі жертви недільної стрілянини були хлопчиками-підлітками з Гарленду, сказав Браян. У понеділок, 27 грудня, вони були ідентифіковані як 14-річний Ксав'єр Гонсалес, 16-річний Іван Нояла та 17-річний Рафаель Гарсія, згідно з повідомленням поліції Гарленда. 

Під час прес-конференції поліцейські оприлюднили відео з місця події, на якому було видно зовнішній вигляд нападника. На відео людина в шортах і без сорочки відчинила двері в магазин і почала стріляти.

"Пістолетом, використаним у цьому інциденті, був пістолет 40-го калібру. Ми знаємо, що він зробив щонайменше 20 пострілів, тому що ми знайшли гільзи", – сказав Браян. 

Браян додав, що поліція працює над встановленням мотиву.

"Чому?" — одне з наших головних питань зараз", — сказав Браян.
Як повідомляли раніше "Коментарі", У США під час перестрілки з поліцією загинула дитина. За офіційними повідомленнями, куля влучила в неповнолітню дівчинку, яка знаходилася в роздягальні бутіка одягу. Інцидент стався в Лос-Анджелесі, коли поліція почала стріляти в чоловіка. Відомо, що 14-річна дівчинка, що перебувала в роздягальні, загинула на місці від вогнепального поранення. У поліції поки що немає пояснень поведінки чоловіка та чому загинула школярка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини