Головна Новини Світ США У США жінка 5 днів не могла вибратися з власного авто (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США жінка 5 днів не могла вибратися з власного авто (ФОТО, ВІДЕО)

Жінка кілька разів зверталася до служби порятунку

8 лютого 2021, 16:48 comments1379
Поділіться публікацією:

У США жінка 5 днів не могла вибратися з власного авто (ФОТО, ВІДЕО)

Жінка з Нью-Джерсі провела в своїй машині 5 днів через снігопад - фото: з відкритих джерел

В американському штаті Нью-Джерсі літня жінка кілька днів не могла вибратися зі свого автомобіля, буквально опинившись в сніговому "полоні". Про це повідомляє видання CNN.

Так, за інформацією джерела, 77-річна місцева жителька Джанетта Уорд з міста Ньюарк, провела у своєму фургоні цілих п'ять днів, поки її не врятували. Як виявилося, вона заснула в машині, а коли прокинулася, на вулиці була сильна заметіль. Через великий снігопад і замети, вихід з машини виявився неможливим.

За день до того, як Джанетту знайшли, вона зверталася в поліцію за допомогою, але рятувальники не змогли її знайти, тому що телекомунікатор громадської безпеки помилково зареєстрував неправильну адресу. На наступний день жінка ще раз спробувала зв'язатися зі службою порятунку. Цього разу рятувальникам вдалося знайти Уорд і звільнити з машини. Відомо, що жінка відмовилася від медичної допомоги.

У США жінка 5 днів не могла вибратися з власного авто (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

"Прямо зараз я просто рада, що стою на ногах. Не знаю, чи доводилося тобі коли-небудь це робити, але я сиділа там (ред, — в машині) п'ять днів, і просто дякую Богові за те, що можу встати ", — прокоментувала подію Джанетта.

Директор з питань громадської безпеки Ентоні Амброуз зазначив, що йому дуже шкода, що одна помилка призвела до того, що жінка провела п'ять днів в машині.  Ввдео опублвкував сайт NBC New York.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в Європі випав кольоровий сніг і про те, через що сталася така аномалія. Також сайт інформував про те, що в Індії зійшов величезний льодовик: в масштабному потопі пропали безвісти близько 150 осіб.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини