Головна Новини Світ США Хотіла врятувати собаку: в США дівчина стрибнула в киплячий гейзер
commentss НОВИНИ Всі новини

Хотіла врятувати собаку: в США дівчина стрибнула в киплячий гейзер

Американка отримала опіки третього ступеня

8 жовтня 2021, 17:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки дівчина отримала опіки 90% тіла. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Хотіла врятувати собаку: в США дівчина стрибнула в киплячий гейзер

У США дівчина стрибнула в киплячий гейзер. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався в національному парку Йеллоустоун. Повідомляється, що 20-річна американка приїхала на відпочинок зі своїм батьком і двома собаками.

Під час викиду пари з гейзера один із вихованців отримав опік лапи. Собака почав панікувати й впав у гаряче джерело гейзера.

Для довідки: температура води в таких місцях може досягати 88 градусів за Цельсієм.

Дівчина стрибнула за псом, щоб врятувати його. В результаті події вона отримала опіки третього ступеня по всьому тілу. Батько потерпілої доставив її до найближчого медичного закладу. Звідти дівчину вертольотом перевезли до опікового центру.

Вихованець постраждалої помер від отриманих опіків.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Грузії стався обвал багатоквартирного будинку. За словами деяких очевидців, обвалення передував вибух. Під завалами можуть знаходитися мешканці, в тому числі й діти. Уламками притиснуло кілька припаркованих біля будинку автомобілів. З одного з них співробітники рятувальної служби витягнули шестирічного хлопчика. Проводяться пошукові роботи.

Також "Коментарі" інформували про те, що в північній провінції Афганістану стався вибух у мечеті. У цей момент в будівлі перебували люди, які прийшли на п'ятничну молитву. В результаті вибуху загинуло близько 100 осіб, ще багато отримали поранення різного ступеня тяжкості. На цей момент точна кількість жертв встановлюється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини