Головна Новини Світ США У США зробили нову заяву про вторгнення Росії в Україну: "Може статися будь-якої миті"
commentss НОВИНИ Всі новини

У США зробили нову заяву про вторгнення Росії в Україну: "Може статися будь-якої миті"

Блінкен знову повторив заклик Держдепу до громадян Штатів негайно залишити територію нашої країни

11 лютого 2022, 11:56
Поділіться публікацією:

Голова Державного департаменту Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкен висловив думку, що РФ може почати вторгатися в Україну у будь-який час, зокрема, й у період проведення зимових Олімпійських ігор. Про це пише УНІАН, посилаючись на Reuters.

У США зробили нову заяву про вторгнення Росії в Україну: "Може статися будь-якої миті"

Ентоні Блінкен - фото з відкритих джерел

За словами Держсекретаря США, держава продовжує скорочувати кількість працівників посольства Америки в Україні. До того ж Блінкен знову повторив заклик Держдепу до громадян Штатів негайно залишити територію нашої країни.

Блінкен зазначив, що у Вашингтоні "продовжують спостерігати за дуже тривожними ознаками російського загострення". У тому числі, до українського кордону перекидають дедалі більше нових збройних сил.

"Як ми говорили раніше, ми перебуваємо у ситуації, коли вторгнення може початися будь-якої миті, і для розуміння, це включає період під час Олімпійських ігор", — заявив глава Держдепу США.

Зазначимо, що зимова Олімпіада триватиме у Пекіні до 20 лютого.

Нагадаємо, що напередодні американський президент Джо Байден порадив громадянам Штатів, які перебувають в Україні, серйозно поставитися до попереджень влади про загрозу вторгнення на територію нашої країни. Президент Америки додав, що, говорячи про російську армію, йдеться про одну з найсильніших армій, а не про терористичну організацію. Також глава Білого дому заявив, що США не відправлятиме своє військо в Україну, оскільки це може призвести до початку світової війни.

Раніше у матеріалі порталу "Коментарі" — українці оцінили ймовірність вторгнення Російської Федерації на територію України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини