Головна Новини Світ США У Техасі старшокласник влаштував стрілянину: є поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

У Техасі старшокласник влаштував стрілянину: є поранені

Підозрюваний - 18-річний Тімоті Джордж Симпкинс

7 жовтня 2021, 03:30
Поділіться публікацією:

Поліція штату Техас розслідує випадок стрілянини серед старшокласників. 18-річний підозрюваний поранив чотирьох людей. Про це повідомляє американський телеканал FOX News.

У Техасі старшокласник влаштував стрілянину: є поранені

США (фото з відкритих джерел)

Стрілянина сталася в старшій школі Арлінгтона. Старшокласник, який почав стріляти, досі на волі, але його вдалося ідентифікувати. Підозрюваний — 18-річний Тімоті Джордж Симпкинс. Після стрілянини він сів в автомобіль і поїхав з місця події. Спочатку в школі старшокласники влаштували бійку, після чого підозрюваний зник. Двоє учнів постраждали через вогнепальне поранення, їх госпіталізували. Ймовірно, також поранений один із співробітників школи. Поліція обмежила доступ на територію школи, всі учні та педагоги знаходяться в класах.


Нагадаємо, в мережі опубліковані кадри з камер спостереження вищого навчального закладу в російському місті Пермі. Там сьогодні вранці криваву стрілянину почав 18-річний студент і місцевий житель Тимур Бекмансуров. Це оприлюднив Telegram канал Baza. На відео хлопець з рушницею ходить навчальними коридорами і з посмішкою вибирає тих, кого хоче застрелити. Стріляє в ровесників, що бліднуть від жаху і відчуття близької смерті. Потім вони падають вже мертві.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що на пермський державний університет напав стрілок. Студенти почали вистрибувати з вікна. За словами пресслужби університету, постраждали десять чоловік. П'ятеро були вбиті. Адміністрація закликала всіх закритися в своїх кабінетах. Особу стрільця поліція почала встановлювати. Також "Коментарі" повідомляли про те, що з'явилися нові подробиці про пермською стрілкою. Тимур всіх цурався, друзів не мав. Був непомітним і мовчазним, виявляв інтерес тільки до зброї та агресії. Завжди охоче відповідав на такі питання під час занять. Ні з ким він не контактував. Мав добрі знання про військових кампаніях, міг багато розповідати про тероризм і досконалих на цьому ґрунті злочини. Першим відповідав на уроці історії, знаючи більше за всіх у класі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини