Головна Новини Світ США У Tesla обмежать доступ до відеоігор під час руху авто
commentss НОВИНИ Всі новини

У Tesla обмежать доступ до відеоігор під час руху авто

Ігри стали доступні на деяких автомобілях під час керування з грудня 2020 року

28 грудня 2021, 03:32
Поділіться публікацією:

Американська компанія Tesla обмежить доступ до ігор на сенсорному екрані, розташованому на центральній консолі електромобіля, які можна було грати під час водіння. Про це повідомляє The Wall Street Journal. Йдеться про функцію Passenger Pay. Цього тижня регулятор США – Національне управління дорожньої безпеки – розпочав розслідування за скаргою одного з водіїв. Стосуватиметься перевірка близько 580 тисяч електрокарів Tesla 3, X та S з 2017 року.

У Tesla обмежать доступ до відеоігор під час руху авто

Tesla - фото з відкритих джерел

Згідно з даними NHTSA, ігри стали доступними на деяких автомобілях під час водіння з грудня 2020 року. До цього вони працювали лише у режимі паркування. Passenger Pay попереджає, що грати можна лише пасажирам та вимагає підтвердження перед запуском. Проте регулятор зазначив, що гра може відвернути водія та збільшити ризик аварії.

Нагадаємо, Регулятори безпеки автомобілів США заявили в середу, 22 грудня, що вони розпочали офіційне розслідування безпеки 580 тисяч автомобілів Tesla, проданих з 2017 року, через рішення автовиробника дозволити грати ігри на передньому центральному сенсорному екрані. Про це повідомляє Reuters. Національна адміністрація безпеки дорожнього руху (NHTSA) повідомила, що її попередня оцінка охоплює різні автомобілі Tesla Model 3, S, X та Y 2017-2022 років.

Ця функція, яка називається "Passenger Play", "може відвернути водія та збільшити ризик аварії", — йдеться у повідомленні. NHTSA заявила, що "підтвердила, що ця можливість доступна з грудня 2020 року у автомобілях, обладнаних Tesla Passenger Play". Раніше функція гри "була включена, тільки коли транспортний засіб був у парковці".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини