Головна Новини Світ США У тисняві на концерті в Техасі загинули вісім людей: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У тисняві на концерті в Техасі загинули вісім людей: подробиці

Організатори заходу повідомили, що другий день фестивалю скасовано

6 листопада 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

Восьмеро американців  загинуло в штовханині і тисняві, що мали місце під час виступу  популярного в Америці репераТревіса Скотта в місті Х'юстон, американського штату Техас. Ще 17 постраждалих шанувальників репера  госпіталізували. Про це інформує Assosiated Press.

 У тисняві на концерті в Техасі загинули вісім людей: подробиці

Другий день фестивалю скасували (фото з відкритих джерел)

Люди почали тиснутись та пхатись в час проведення  музичного дійства Astroworld Festival. Біля сцени фестивалю  було 50 тис. осіб.

 За словами керівника пожежників Х'юстона Семюель Пенья, коли на сцену вийшов репер, його фани почали підступати до сцени. Це викликало штовханину і паніку. Багато присутніх почали втрачати свідомість. Три сотні осіб  прийшли за допомогою до медиків польового госпіталю. В 11 американців виявили короткочасну зупинку серця.

 Популярний виконавець зупиняв свій виступ і просив охорону навести порядок і надати допомогу фанам. Це музичне дійство приприпинили  за 40 хвилин після початку.

 Ця трагедія нагадує інше концертне дійство 1979 року під час виступу  колективу The Who. Тоді загинуло 11 американців, понад 20 отримали різні ушкодження.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Швеції на концерті на честь гурту ABBA загинули людиПригода сталася неподалік міста Стокгольм. Як стало відомо, за пів години до початку концерту на честь гурту ABBA чоловік випав із сьомого поверху у фоє концертної зали. У цей момент на захід зібралися тисячі людей. 80-річний чоловік упав на двох осіб (чоловіка та жінку). Громадянин, який випав з висоти, загинув на місці, а 60-річний чоловік, який отримав серйозні травми, був госпіталізований і пізніше помер у стінах медичного закладу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини