Головна Новини Світ США У Трамп має новий "план припинення війни" в Україні: у Reuters дізналися деталі 2 документів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Трамп має новий "план припинення війни" в Україні: у Reuters дізналися деталі 2 документів

Два ключові радники Дональда Трампа представили йому план припинення війни Росії в Україні в разі його перемоги на президентських виборах-2024

28 червня 2024, 23:50
Поділіться публікацією:

План припинення війни Росії в Україні в разі перемоги Трампа на президентських виборах-2024, представили два ключові радники політика.  Про це пише західне новинне агентство Reuters.

У Трамп має новий "план припинення війни" в Україні: у Reuters дізналися деталі 2 документів

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

У повідомленні ЗМІ йдеться, що план політика передбачає, що Україна отримає велику кількість американської зброї, тільки тоді коли погодиться на мирні переговори.

 Будь-яка відмова Кремля від переговорів призведе до посилення підтримки України з боку США, каже Кіт Келлог, генерал-лейтенант у відставці та один із радників Трампа з національної безпеки.

Інший план, який розробив Келлогол і його колега Фредом Флейцер (разом вони були керівниками апарату в Раді національної безпеки президента США за часів, коли Білий дім очолював Трамп), передбачає, що мирні перемовини припиняють вогонь на головних лініях бойових дій в україно-російській війні.

Обидва радники представили свою стратегію Дональду Трампу, і той підтримав її, сказав Флейц.

За словами представника колишнього президента Стівена Ченга, поки що офіційними слід вважати тільки заяви, публічно зроблені його босом або уповноваженими членами його кампанії.

"Ця пропозиція ознаменує різку зміну позиції США щодо війни і наразиться на опір з боку європейських союзників і всередині Республіканської партії Трампа", — сказав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що дебати показали, яку стратегію Трамп обере, щоб зупинити війну Росії в Україну. Хороша новина про дебати Байден-Трамп – це те, що зовнішня політика стала чи не головною темою під час дебатів, вважає політолог Сергій Таран. 

За його словами, в останні десятиліття претенденти на посаду американського президента зосереджувалися насамперед на внутрішніх питаннях. Цього разу, каже експерт, світові проблеми стали ключовими. Навіть для Трампа, який досі обіцяв відгородити США від світу політичною і навіть фізичною стіною.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини