Головна Новини Світ США У Трампа «фонтанують ідеями» встановлення миру в Україні: закликають створити автономні зони
commentss НОВИНИ Всі новини

У Трампа «фонтанують ідеями» встановлення миру в Україні: закликають створити автономні зони

Встановлення автономних зон, нібито допоможе Києву досягти миру

16 липня 2024, 17:19
Поділіться публікацією:

Від прихильників Дональда Трампа підійшла чергова ідея, як досягти встановлення миру в Україні. Тепер відзначився помічник кандидата у президенти Дональда Трампа Річард Гренелл. Зокрема, як пише Bloomberg, він запропонував створити на території України автономні зони.

У Трампа «фонтанують ідеями» встановлення миру в Україні: закликають створити автономні зони

Річард Гренелл

На його думку, реалізація цієї ініціативи допоможе Києву досягти миру. На його думку, таким чином Україна нібито зможе зберегти свою територіальну цілісність, просто її регіони набудуть нового статусу.

"Автономні області можуть означати багато для багатьох людей, потрібно опрацювати ці деталі", — додав Гренелл.

Помічник Трампа висловився також і про можливе прийняття України до складу НАТО. На думку Гренелла, Північноатлантичному альянсу не варто ухвалювати відповідне рішення.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що раніше два ключові радники Дональда Трампа представили йому два плани припинення війни Росії проти України. Перший план передбачає, що Україна отримає велику кількість американської зброї лише тоді, коли погодиться на мирні переговори з терористичною Росією . Будь — яка відмова Кремля від переговорів призведе до посилення підтримки України з боку США . Інший план передбачає, що мирні переговори припиняють вогонь на головних лініях бойових дій в українсько-російській війні .

Сам Трамп неодноразово заявляв, що він здатний покласти кінець війни в Україні протягом 24 годин. Також він казав, що припинить війну в Україні ще до того часу, як зайде до Білого дому. Щоправда, він ніколи не уточнював, як саме він має намір зупинити війну в Україні. Щоправда, експерти припускають, що йдеться про те, що Трамп підтримує так званий корейський сценарій для України, коли війна буде заморожена лінією фронту.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини