Головна Новини Світ США У Трампа план по Україні знаходиться між станом лютий крінж і "ахаха немає у нас ніякого плану лол"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Трампа план по Україні знаходиться між станом лютий крінж і "ахаха немає у нас ніякого плану лол"

Зараз багато політиків намагаються придумати план, який би дійсно зупинив війну в Україні

26 липня 2024, 13:52
Поділіться публікацією:

Як відзначає політолог Юрій Богданов, необхідно подякувати Майку Помпео і Борису Джонсону за їх статті, де вони намагаються сформувати адекватний план Трампа по Україні для самого Дональда Трампа, і продати йому і його специфічній оновленій команді професіоналів один із цих плвнів.

У Трампа план по Україні знаходиться між станом лютий крінж і "ахаха немає у нас ніякого плану лол"

Дональд Трамп

"Але реальність полягає у тому, що у самого Трампа і його команди професіоналів план по Україні знаходиться між станом лютий крінж і станом "ахаха немає у нас ніякого плану лол". І ніяких реальних ознак того, що вони спроможні на щось адекватне без жорстокого примусу – нема", — відзначив експерт.

При цьому він вважає неправильним порівнювати Трампа і його команду із класичними республіканцями, які буцімто, кращі для України ніж демократи.

"Класичні республіканці (наприклад, Маккейн) в могилі крутиться від такого порівняння. Та він і за життя свого ставлення до менш конченого Трампа першого терміну не приховував", — додав Богданов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що колишній держсекретар США Майк Помпео вважає, що Трамп у разі свого переобрання на пост глави держави може створити для України програму ленд-лізу на $500 млрд. На його думку, саме так може виглядати успішний план розв'язання "української кризи", який здатний реалізувати Трамп. Крім цього, Помпео запропонував Трампу прибрати всі обмеження на типи зброї, які постачають Україні, і запровадити "реальні санкції" проти РФ. Політик упевнений, що таким чином можна встановити умови для майбутнього договору з Москвою: бойові дії припиняються, Київ нарощує оборону, а приєднання до Росії Донбасу та Криму ніхто не визнає.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/yb_ua/5800

Новини