Головна Новини Світ США У Трампа стріляли: що відомо про спробу вбивства
commentss НОВИНИ Всі новини

У Трампа стріляли: що відомо про спробу вбивства

Під час передвиборчого мітингу у Пенсильванії Дональда Трампа було поранено. Що відомо про замах на Трампа.

14 липня 2024, 07:00
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

У ніч на 14 липня звуки пострілів пролунали під час виступу американського політика Дональда Трампа у Пенсільванії. Колишній президент США отримав поранення вуха, а особа, яка вчинила замах на Трампа була вбита. Що відомо про спробу вбити Трампа.

У Трампа стріляли: що відомо про спробу вбивства

Фото після спроби замаху на Дональда Трампа

Під час промови в Пенсильванії пролунала серія пострілів у спробі вбити Трампа. Колишній президент США, а також його шанувальники після звуків пострілу впали до землі. Згодом Трамп підвівся в оточені охоронців маючи кров на обличчі. 

На фото і відео з місця мітингу видно, що внаслідок інциденту Трамп міг отримати поранення вуха. Після стрілянини Трамп перервав промову та покинув майданчик. 

Секретна служба США повідомила, що у спробі замаху на Трампа загинув один із учасників мітингу, а ще дві особи перебувають у важкому стані. Також відомо, що нападника було вбито. Наразі невідома мета з якою було вчинено напад на Дональда Трампа.

Прессекретар Трампа Стівен Чунг заявив, що з Дональдом Трампом після спроби замаху "усе гаразд".

"Президент Трамп дякує правоохоронним органам і службам швидкого реагування за їхні швидкі дії під час цього огидного акту. З ним усе гаразд, і він перебуває в місцевому медичному закладі. Більше подробиць буде повідомлено пізніше", — йдеться в заяві Чунга.

Також в мережу потрапило відео на якому зафіксовано спробу замаху на Трампа:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вперше виступив перед публікою після замаху на вбивство з заявою про війну в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Трамп вимагає від Європи заплатити 100 млрд доларів через війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини