Головна Новини Світ США У ВР розповіли, як демократи використають проти Трампа політичне айкідо
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВР розповіли, як демократи використають проти Трампа політичне айкідо

Тепер Трампові будуть згадувати його вік, як він це робив, коли критикував Байдена

24 липня 2024, 18:31
Поділіться публікацією:

Американські вибори надважливі для України, і це очевидно всім, відзначила нардеп Вікторія Сюмар.

У ВР розповіли, як демократи використають проти Трампа політичне айкідо

Дональд Трамп

За її словами, виборча стратегія Дональда Трампа базувалася на критиці спроможності Джо Байдена виконувати обовʼязки президента. При цьому, за її словами, Трамп без жодних докорів сумління називав Байдена "найгіршим президентом в історії", і всіляко підкреслював його вікові обмеження.

"Але після рішення Байдена знятися з перегонів, ця стратегія несподівано розвернулася проти самого Трампа, адже він не значно молодший, а по завершенню пʼятирічного терміну ризикує стати найстарішим президентом США. І тому республіканцям доведеться перебудовувати свою кампанію. І тепер, коли його конкуренткою ймовірно стане значно молодша Камала Гарріс, демократи точно згадують Трампу все в стилі політичного айкідо", — говорить Сюмар.

Після вчорашнього виступу у Вісконсіні Камали Гарріс стали зрозумілими основні акценти можливоі кампанії демократів.

"Як колишній прокурор Каліфорнії я мала справу з шахраями, сексуальними насильниками та іншими, а отже, добре розумію типаж, до якого належить Трамп" — сказала вона.

І тому, каже Сюмар, цілком реально, що вона як буквально як прокурор може розвінчувати основні тези Трампа, які мʼяко кажучи часто не позбавлені популізму.

"До того ж, Трампу доведеться на дебатах дискутувати з жінкою, і в такій дискусії, перебравши з хамством, легко програти. Це певний виклик для впевненого в собі Дональда. Трамп, натомість, вдало доповнив себе кандидатом у віце президенти Венсом, який є втіленням американської мрії. Бо виростаючи з наркозалежною матірʼю в бідній родині зміг стати ким став. І про це можна навіть подивитися фільм на платформі Нетфлікс. Але таку ж мрію уособлює собою і Гарріс, темношкіра жінка, батьки якої — емігранти з Ямайки та Індії, що змогли стати науковцями, а їх донька — першою жінкою віце-президенткою в історії США. Тому це теж про мрію, якою є Америка для всіх тих, хто прагне там життя і карʼєри", — говорить нардеп.

За її словами, кампанія, яка починалася достатньо банально, зараз виглядає зовсім інакше. Бо на боці Гарріс цілком можуть виступити популярні американські зірки, такі як феноменальна Тейлор Свіфт та вкрай переконлива Опра Вінфрі.

"Так, все вирішуватиметься в кількох штатах, які вагаються. Так працює виборча система США. Але напевне можна сказати одне: результати не будуть визначені аж до кінцевого підрахунку голосів. І в цьому в США вже точно є переможець. Цей переможець – демократія", — заявила Сюмар.

При цьому вона підкреслила, що найголовніше для України в цих виборах — побути осторонь і втримати двопартійну підтримку США.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, як Байден своєю відмовою від участі у виборах переграв Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини