Головна Новини Світ США У Зеленського відповіли, чи буде Трамп, у разі перемоги, підтримувати Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли, чи буде Трамп, у разі перемоги, підтримувати Україну

Андрій Єрмак вважає, що між США та Україною вже відбулися історичні зміни

9 серпня 2024, 08:10 comments1545
Поділіться публікацією:

Дональд Трамп, якщо переможе на виборах у США, забезпечить подальшу підтримку України. Як передає портал "Коментарі", таку впевненість в інтерв'ю ЄП висловив голова Офісу президента України Андрій Єрмак.

У Зеленського відповіли, чи буде Трамп, у разі перемоги, підтримувати Україну

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

Глава ОП зазначив, що нещодавня телефонна розмова Дональда Трампа та Володимира Зеленського підтвердила "хороші стосунки" та повагу Трампа до України та українського президента, і Трамп "з великою увагою" слухав пояснення про те, що відбувається в Україні.

Єрмак підтвердив, що Трамп справді говорив Зеленському "не слухати" чутки про нібито готовність Трампа йти на поступки Путіну проти інтересів України для швидкого припинення бойових дій.

"Так, він це сказав. Що не треба звертати увагу на "фейк ньюз", які з'являються про це. Що він чітко розуміє, що це за війна, і що Америка підтримувала і підтримуватиме Україну. І це дуже важливо", – сказав керівник ОП.

На уточнення про те, що кандидат Трампа у віце-президенти Джей Ді Венс оперує тезами, вигідними Росії, Єрмак відповів, що "потрібно працювати та змінювати цю позицію".

"І те, що я бачив у медіа останніми днями, свідчить, що навіть риторика Джей Ді Венса змінюється", – додав він.

Глава ОП додав, що в цілому не вірить у те, що в США може з'явитися президент, який не розумів би загрози Росії і виступав проти підтримки України.

"Між США та Україною вже відбулися історичні зміни. Ми стали партнерами, справді, у нас дуже потужні союзницькі відносини. І я не вірю в те, що якийсь наступний президент Сполучених Штатів буде налаштований інакше", – сказав Єрмак.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Трамп вкотре зробив заяву про війну в Україні: що заявив про Путіна та Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини