Головна Новини Світ США У зверненні до американців Байден зробив заяву про Путіна та Україну: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

У зверненні до американців Байден зробив заяву про Путіна та Україну: деталі

Джо Байден озвучив свої пріоритети на наступні шість місяців, серед них – зупинити Путіна

25 липня 2024, 07:47
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден озвучив пріоритети протягом останніх шести місяців свого перебування на посаді президента: серед них робота над припиненням війни в Секторі Газа та зупинка російського диктатора Володимира Путіна в Україні. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у виступі Байдена в Овальному кабінеті Білого дому.

У зверненні до американців Байден зробив заяву про Путіна та Україну: деталі

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Також серед пріоритетів Байдена на посту президента США "захист" права голосу та права вибору, а також "боротьба з екстремізмом на ґрунті ненависті".

"Наступні шість місяців будуть зосереджені на виконанні моєї роботи на посаді президента. Це означає, що я продовжу знижувати витрати на працьовитих сімей, розвивати нашу економіку. Я продовжуватиму захищати наші особисті свободи та наші громадянські права, від права голосу до права вибору. Я продовжуватиму виступати проти екстремізму на ґрунті ненависті, даватиму зрозуміти, що в Америці немає місця політичному насильству чи будь-якому іншому насильству, ніколи, і крапка", – зазначив глава Білого дому.

Байден пообіцяв докласти всіх зусиль, щоб закінчити війну в Газі. Повернути додому всіх заручників, принести мир та безпеку на Близький Схід.

"Ми продовжимо гуртувати коаліцію гордих націй, щоб зупинити Путіна, який захопив Україну. Ми збережемо НАТО сильнішим, потужнішим і згуртованішим, ніж будь-коли за всю нашу історію", – наголосив американський лідер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Джо Байден звернувся до американського народу, в якому пояснив причини зняття своєї кандидатури з президентських перегонів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗМІ дізналися, на чому Байден зосередиться в останні місяці президентства.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини