Головна Новини Світ США Удари по Україні не повинні стати нормою: у Байдена розповіли, що робитимуть, щоб перешкодити Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Удари по Україні не повинні стати нормою: у Байдена розповіли, що робитимуть, щоб перешкодити Росії

У Держдепі заявили, що США та союзники докладуть усіх зусиль, щоб ракетні удари РФ не стали нормою

10 березня 2023, 08:05
Поділіться публікацією:

Вашингтон разом із союзниками не має наміру без будь-яких дій просто спостерігати за ракетними ударами РФ по Україні. Тому США докладуть усіх зусиль, щоб вони не стали нормою. Про це заявив представник Держдепартаменту США Нед Прайс, повідомляє видання "Коментарі" з посиланням на його відеобрифінг.

Удари по Україні не повинні стати нормою: у Байдена розповіли, що робитимуть, щоб перешкодити Росії

Нед Прайс. Фото: з відкритих джерел

"Росія намагається зробити ці типи ударів новою нормою. Тому наш обов'язок полягає в тому, щоб працювати з союзниками та партнерами по всьому світу, щоб чітко наголосити, що це не може бути нормою", — наголосив представник Держдепу.

За його словами, минуло лише кілька тижнів з того часу, як останній раз завдавалися масштабних ударів по мирних містах України, по складах із сільськогосподарською продукцією, по об'єктах енергетичної та іншої критичної інфраструктури. І це свідчить про рівень жорстокості росіян.

Нагадаємо, у ніч на 9 березня росіяни завдали чергового масованого ракетного удару по Україні. По різних містах було випущено 81 ракету, причому вперше це була така різноманітність, включаючи шість ракет "Кинжал". Про що говорить це ракетне божевілля? Чи випадково це сталося після від'їзду з Києва генсека ООН? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                                                 

Читайте також на порталі "Коментарі" — які шанси, що Китай почне постачання зброї РФ, чому затягування війни невигідне Пекіну.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що дав Кремлю черговий ракетний обстріл України – чи є ще способи зупинити це божевілля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини