Головна Новини Світ США Україна може програти війну Росії: голова Пентагону озвучив невтішний сценарій
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна може програти війну Росії: голова Пентагону озвучив невтішний сценарій

Глава Пентагону Остін вважає, що без підтримки США Україна програє війну Росії

1 листопада 2023, 07:20 comments6073
Поділіться публікацією:

Якщо США, як головний союзник України, припинять постачання необхідної українській армії зброї, Росія здобуде перемогу у цій запеклій війні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час слухань у Сенаті США зробив міністр оборони США Ллойд Остін.

Україна може програти війну Росії: голова Пентагону озвучив невтішний сценарій

Ллойд Остін. Фото: з відкритих джерел

Глава Пентагону заявив, що як в Ізраїлі, так і в Україні триває боротьба демократій із тираніями, які хочуть їх знищити.

"Ми не дозволимо ХАМАС чи Путіну здобути перемогу. Я можу гарантувати, що без нашої підтримки Путін досягне успіху. Якщо ми зараз висмикнемо килим з-під них (українців – ред.), Путін тільки зміцніє, і він досягне успіху в тому, чого хоче", — висловився Остін.

На його думку, глобальна безпека безпосередньо залежатиме від кінця війн як в Україні, так і в Ізраїлі. Зараз усі чудово розуміють, що тільки "тверде американське керівництво" може стати гарантією того, що в майбутньому тирани і терористи не наважаться на повторення нових воєн і вторгнень.

Позицію Ллойда Остіна підтримала також голова Держдепу Ентоні Блінкен. Він висловився проти того, щоб розділяти об'єднаний пакет допомоги Україні та Ізраїлю.

Читайте також на порталі "Коментарі" — битва за пакет допомоги (насамперед Україні), який ще 20 жовтня запросив у Конгресу президент США Джо Байден (близько 106 млрд доларів, де для нашої країни передбачено 61,4 млрд, для Ізраїлю – 14 ,3 млрд) продовжується. Новообраний спікер Палати представників республіканець (трампістського крила) Майк Джонсон заявив, що запит на фінансування України та Ізраїлю має бути поділений. Як ситуація може розвиватись далі? Чи зуміє консервативне крило республіканців вгамувати радикальних трампістів? Як може зіграти Демпартія, яка зараз має більшість у верхній палаті і під контролем якої знаходиться виконавча влада? Що тут важливо розуміти Україну? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини