Головна Новини Світ США Україна волає про допомогу: ЗМІ дізналися, чи готовий Байден задіяти "план Б"
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна волає про допомогу: ЗМІ дізналися, чи готовий Байден задіяти "план Б"

За інформацією Bloomberg, у Байдена незадоволені затримкою за допомогою України

12 квітня 2024, 08:20 comments1839
Поділіться публікацією:

Адміністрація президента США Джо Байдена стає більш розчарованою через затримки у фінансуванні боротьби України проти Росії. У США зростає занепокоєння, що російські війська можуть досягти значних успіхів у найближчі тижні. Натомість Джо Байден не готовий задіяти так званий "план Б" за допомогою України з однієї простої причини – жодного "плану Б" насправді не існує. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Bloomberg".

Україна волає про допомогу: ЗМІ дізналися, чи готовий Байден задіяти "план Б"

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

ЗМІ, посилаючись на заяву анонімних американських чиновників, зазначає, що не існує жодного "плану Б" для США щодо допомоги Україні, крім 60 мільярдів доларів військової допомоги, які досі розглядаються у Конгресі.

Одне з джерел видання наголосило, що європейським лідерам потрібно подолати затримки та використовувати доходи від заблокованих російських активів, щоб якнайшвидше допомогти Україні.

Водночас інше джерело відзначило, що європейські країни також мають терміново відповісти на прохання України та надати країні більше систем протиповітряної оборони Patriot зі своїх запасів.

Варто зазначити, що один із лідерів Євросоюзу президент Франції Еммануель Макрон уже заявив, що на тлі невизначеної ситуації в США за допомогою України Європа має знайти нові фінансові рішення для українського народу.

Лідер французів визнав, що, зіткнувшись із незрозумілою ситуацією в США за допомогою України, європейці мають бути готовими приймати непрості рішення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Україна опинилася у ситуації, яку важко було передбачити : що відбувається із Заходом. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини