Головна Новини Світ США Україна втратила все: Штати звинуватили у неправильній політиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна втратила все: Штати звинуватили у неправильній політиці

Штати та Європа хотіли поставити Росію на коліна, але у них не вийшло, йдеться у матеріалі турецького видання Aydınlık

26 червня 2024, 13:52 comments13132
Поділіться публікацією:

Країни Заходу, у тому числі і Сполучені Штати, хотіли поставити Росію на коліна, але у них нібито нічого не вийшло, йдеться в матеріалі Aydınlık.

Україна втратила все: Штати звинуватили у неправильній політиці

Україна і США

У статті зазначається, що Вашингтон хотів прийняти Україну до НАТО. Росія, своєю чергою, заявила, що це призведе до ескалації конфлікту. США наполягли на своєму і в результаті, стверджує турецьке видання, Україна втратила все, що мала, не кажучи вже про те, що придбала.

"Перше, що вони зробили – запровадили економічні санкції. Вони підключили до себе та Європу. Вони думали, що зможуть поставити Путіна навколішки, але їм це не вдалося. 2023 року економіка РФ зросла на 3,2%. На Заході зростання нижче. Вони збиралися покарати Росію, але все вийшло навпаки", — написав автор матеріалу.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 24 червня рада Європейського Союзу офіційно затвердила 14-й пакет санкцій проти Росії. Під обмеження потрапили 116 фізичних осіб та організацій РФ. У рамках санкцій компаніям Євросоюзу заборонили використовувати систему передачі фінансових повідомлень Банку Росії та здійснювати транзакції з організаціями, які нею користуються. Крім того, запроваджуються обмеження на використання інфраструктури ЄС для реекспорту ЗПГ із РФ. При цьому відомо, що в Кремлі традиційно пригрозили заходами у відповідь .

Втім, незважаючи на те, що в Росії заявляють, що санкції не мають жодного значення – це не так. Зокрема, кремлівський диктатор Володимир Путін у рамках своїх "миротворчих ініціатив" вимагає, щоб з Росії негайно було знято всі без винятку західні санкції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини