Головна Новини Світ США Ураган «Іда» забрав багато життів, серед них є діти
commentss НОВИНИ Всі новини

Ураган «Іда» забрав багато життів, серед них є діти

Через негоду мільйони американців залишилися без електроенергії

2 вересня 2021, 23:02
Поділіться публікацією:

Ураган "Іда", який вже майже тиждень триває на території США, забрав життя щонайменше 18 осіб. Серед них — 2-річна дитина. Про це повідомляє американське видання The New York Times.

Ураган «Іда» забрав багато життів, серед них є діти

Ураган - фото з відкритих джерел

Через негоду мільйони американців залишилися без електроенергії. На півдні штату Нью-Джерсі дощ і вітер знесли кілька будинків. У цьому ж штаті через негоду загинуло кілька людей похилого віку. Зокрема, 86-річна жінка, яка ховалася в підвалі. Тіло 70-річного чоловіка знайшли на одній з вулиць після того, як він намагався знайти безпечне місце. Він їхав в автомобілі, але його знесло водою. Також відомо про смерть 2-річної дитини в Квінсі. Спочатку вона вважалася зниклою без вісті. П'ятеро людей знайшли в їх квартирах в Нью-Джерсі, ще одне тіло знайшли на березі річки, що вийшла з берегів.

Зараз ураган дістався до Нью-Йорка. У місті ввели надзвичайний стан після того, як воно постраждало від рекордної кількості опадів і раптових повеней в результаті тропічного шторму Іда. Губернатор Нью-Йорка Кеті Хочул повідомила, що їй дзвонив президент США Джо Байден і пропонував "будь-яку допомогу". Також вона сказала, що інфраструктура міста повинна бути більш пристосованою до такої негоди, тому варто працювати в цьому напрямку.

Нагадаємо, як стало відомо, інцидент стався в американському штаті Луїзіана. В окрузі Сент-Бернард корова застрягла на дереві під час урагану "Іда". Для того, щоб врятувати тварину, люди пройшли по пояс у воді по території, затопленої у результаті повені. Добравшись до мети, рятувальники за допомогою бензопили зрубали гілки дерева навколо корови.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини