Головна Новини Світ США Ув'язнений журналіст надіслав першого листа з Росії: розповів, що робить у в'язниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ув'язнений журналіст надіслав першого листа з Росії: розповів, що робить у в'язниці

Американський журналіст Еван Гершкович написав перший лист з російської в'язниці

15 квітня 2023, 18:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У березні російські служби безпеки арештували американського журналіста Евана Гершковича. Тепер громадянин США зміг вперше відправити лист додому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання WJS.

Ув'язнений журналіст надіслав першого листа з Росії: розповів, що робить у в'язниці

Еван Гершкович. Фото з відкритих джерел

Американський журналіст перебуваючи у російській в’язниці написав лист для своєї родини у США. Гершкович зазначив, що після арешту російськими спецслужбами досі "не втрачає надії".

"Хочу сказати, що я не втрачаю надії. Читаю. Займаюся спортом. І намагаюся писати. Можливо, нарешті я напишу щось хороше", — розповів про своє перебування у російській в’язниці Еван Гершкович.

Громадянин США встиг пожартувати над їжею у в’язниці.

"Мамо, на жаль,  добре чи погано, ти підготувала мене до тюремної їжі", — пише американський журналіст та додає, що на сніданок їсть пшеничну кашу.

На лисі Евана Гершковича стоїть дата 5 квітня. Його родина отримала записи журналіста 14 квітня. Лист був написаний російською мовою. Батьки Гершковича є емігрантами з СРСР та у побуті розмовляють російською. Частину з листа можна переглянути нижче:

Ув'язнений журналіст надіслав першого листа з Росії: розповів, що робить у в'язниці - фото 2

Нагадаймо, що російські спецслужби затримали американського журналіста Евана Гершковича 29 березня за звинуваченнями у шпигунстві на користь інших країн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Джо Байден вперше відреагував на російські дії щодо американського журналіста, якого схопили у Росії нібито за шпигунство.

Також "Коментарі" писали про держсекретаря США, який розповів як витік розвіданих вплинув на співпрацю США з союзниками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини