Головна Новини Світ США В аеропорту у Вашингтона посилять заходи безпеки напередодні мітингу прихильників Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

В аеропорту у Вашингтона посилять заходи безпеки напередодні мітингу прихильників Трампа

18 вересня відбудеться мітинг, в якому візьмуть участь сотні ультраправих активістів

17 вересня 2021, 01:29
Поділіться публікацією:

18 вересня біля Капітолію повинен відбутися мітинг прихильників 45-го президента США Дональда Трампа. У найближчому аеропорту посилено заходи безпеки. Йдеться про аеропорт імені Р. Рейгана в Вірджинії.

В аеропорту у Вашингтона посилять заходи безпеки напередодні мітингу прихильників Трампа

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)


"Пасажири помітять посилену присутність співробітників правоохоронних органів і собак", — пояснив представник відомства.


Саме 18 вересня відбудеться мітинг, в якому візьмуть участь сотні ультраправих активістів. Організатор протесту — організація прихильників Трампа Look Ahead America. Поліція Капітолію звернулася до Пентагону із запитом про введення військ Національної гвардії для забезпечення безпеки. Трамп згадав про цю акцію протесту напередодні:


"Ми думаємо про людей, яких так несправедливо переслідують через протест 6 січня, який відбувся після сфальсифікованих президентських виборів".


У поліції і Конгресі відповіли, що готові до суботньої акції протесту. Спікер Палати представників Ненсі Пелосі заявила, що про мітинг і його учасників є інформація, а правоохоронні органи будуть реагувати відповідно. Навколо Капітолію звели паркан перед імовірним мітингом, який відбудеться 18 вересня. Планується акція на підтримку активістів, штурмували Капітолій 6 січня.


Нагадаємо, від 45-го президента США Дональда Трампа вимагають покрити судові витрати за програні справи, які стосуються "фальсифікацій", пов'язаних з результатами виборів.Про це повідомляє видання Bloomberg. Зокрема мова йде про справи, представлені в штаті Вісконсін. Трамп подав позов про скасування результатів виборів. Коли справа провалилася в суді — від адвокатів Трампа вимагали покрити судові витрати. Але губернатор штату Тоні Еверс вважає, що гроші повинен заплатити сам Трамп.


Він подав відповідний позов до федерального суду в Мілуокі. "Поведінка Трампа і його адвокатів просто ні в які рамки не входить", — сказав Еверс. На його думку, позов подав Трамп з власної ініціативи, а тому має заплатити особисто. Губернатор додав, що позов Трампа з самого початку був безпідставним, тому не було сенсу його подавати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини