Головна Новини Світ США В американській розвідці вважають, що за вбивством Дугіної стоїть українська влада - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

В американській розвідці вважають, що за вбивством Дугіної стоїть українська влада - ЗМІ

Американські спецслужби вважають, що вбивство Дар'ї Дугіної було результатом таємної операції, проведеною кимось в українській владі

5 жовтня 2022, 22:35 comments1412
Поділіться публікацією:

У спецслужбах США вважають, що  вбивство доньки "ідеолога Путіна" Олександра Дугіна може бути результатом таємної спецоперації, за яким стоїть ймовірно хтось з української влади. Про це пише The New York Times, посилаючись на співрозмовників в американській розвідці.

В американській розвідці вважають, що за вбивством Дугіної стоїть українська влада - ЗМІ

Дарія Дугіна (фото з відкритих джерел)

Джерела американських журналістів стверджують, що Америка нічого не знала про підготовку такої операції, а якби знала, то вирішила б відмовити Україну від цього вчинку. Окрім цього, у США дорікнули українському керівництву за смерть Дугіної. Але Україна заперечила свою причетність до вбивства.

Тож в Америці припускають, що за вбивством Дугіної ймовірно може стояти окрема якась частина української влади, а решта нічого про це не знала.

В США занепокоєні, що у відповідь РФ може скоїти схожі "операції" проти українських чиновників.

 Окрім того, співрозмовники журналістів повідомили, що у Пентагоні скаржаться, що українська сторона не завжди ділиться з США своїми планами.

Дехто з американських чиновників вважає, що насправді метою цієї операції було не вбивство доньки Дугіна, а самого ідеолога "рашизму" або як його називають "мозком Путіна". Ті, хто підривав авто, думали, що Дугіна буде в машині разом з батьком.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Підмосков'ї загинула дочка ідеолога "руського миру" Олександра Дугіна. В Одинцівському міському окрузі в районі селища Великі Вяземи на повному ході вибухнув автомобіль, за кермом якого була Дарина Дугіна – дочка ідеолога "руського миру" та консультанта претендента РФ Олександра Дугіна. Його дочка, яка була за кермом машини, загинула. За словами джерела, увечері 20 серпня на повному ході руху на автомобільній дорозі загального користування спрацював, ймовірно, встановлений в автомобілі Toyota Land Cruiser вибуховий пристрій, а потім сталося загоряння машини. Дівчина, яка була за кермом, загинула. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини