Головна Новини Світ США В Білому домі відреагували на заяви конгресменки Спартц про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

В Білому домі відреагували на заяви конгресменки Спартц про Україну

Адміністрація Байдена надасть відповідь на запит Спартц

14 липня 2022, 08:50
Поділіться публікацією:

Координатор зі стратегічних комунікацій Ради з нацбезпеки США Джон Кірбі наголосив, що конгресменці буде надана відповідь на її звернення щодо очільника Офісу президента Андрія Єрмака та стосовно поставок озброєння для ЗСУ. Про це повідомляє Голос Америки.

В Білому домі відреагували на заяви конгресменки Спартц про Україну

Фото ілюстративне / Pixabay

Наразі ж представники адміністрації Байдена зосередили свою увагу на тому, щоб отримати інформацію про те, що потрібно українцям для боротьби у війні, спілкування проводиться з представниками влади України на всіх рівнях. На думку Джо Байдена, Сполучені штати докладають зусиль заради того, аби задовольнити потреби України. Озброєння, яке надає США, потрапляючи на територію України вже є державною власністю України, а як застосовувати його в боях вирішує українське командування, наголосив чиновник.

“Ми, очевидно, поділяємо стурбованість, висловлену членами Конгресу, адже важливо переконатися, що існує належна відповідальність за матеріали, які отримує Україна. Але ми повинні пам’ятати: щойно устаткування опиняється в руках українських збройних сил — це власність України. Окрім цього, ми не диктуємо, як вони мають використовувати кожну одиницю обладнання на полі бою. Але вони також нам казали, що поділяють стурбованість щодо підзвітності та нагляду, і готові працювати з нами над цим”, — заявив Джон Кірбі.

Як писав портал, Китай пред'явив претензії до американського есмінця, що рухався в Південно-китайському морі. В повідомленні йдеться про те, що екіпаж судна під прапором США був проінформований щодо вимоги покинути регіон, а корабель та літаки Китаю супроводжували есмінець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 липня 2022, 08:32

Власність? Тобто можна продати будь-кому, і навіть Китаю на розробку та вивчення, а от відповідати агресору, який обстрілює зі своїй території не можна. Суб'єктам РФ, щоб уникнути розкрадання заморожених на Заході активів, варто замислитися над виходом з Імперії. Тоді можна витребувати ті кошти, як набутті від продажу природних ресурсів, а відповідальний за війну суб'єкт (Росія) перестав існувати. Інакше Європа та США, дуже недбало віддадуть їх на розкрадання онукам УПА-дідів, які старанно слугували кольоровим тоталітарним режимам - червоним, коричневим. Там, на Заході, якісь довірливі Пінокіо сидять.


Новини