Головна Новини Світ США В ЦРУ сказали, що Україна робитиме з територіями Курщини та яке рішення ухвалить Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

В ЦРУ сказали, що Україна робитиме з територіями Курщини та яке рішення ухвалить Путін

Україна вирішила «притримати» захоплені в Курській області території

28 серпня 2024, 18:58
Поділіться публікацією:

Заступник директора ЦРУ Девід Коен на саміті з розвідки і національної безпеки у Вашингтоні заявив, що українські війська мають намір зберегти захоплену ними російську територію в Курській області на "деякий час", повідомляє Reuters.

В ЦРУ сказали, що Україна робитиме з територіями Курщини та яке рішення ухвалить Путін

Девід Коен

"Вони залишаються в Росії. Вони будують оборону і, схоже, мають намір зберегти частину цієї території на деякий час", — сказав Коен.

При цьому американський розвідник припустив, що кремлівський диктатор Володимир Путін все ж організує контрнаступ, щоб спробувати повернути територію в Курській області. Втім, на його думку, на російських військових буде чекати важкий бій.

"Ми можемо бути впевнені, що Путін зробить контрнаступ, щоб спробувати повернути собі цю територію. Ми очікуємо, що це буде важка битва для росіян", — підкреслив Коен.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Путін не захищає територію Курської області і зробив ставку на захоплення Донецької області з однієї простої причини. Зокрема, він сподівається, що в Штатах до влади прийде Дональд Трамп і накаже ЗСУ вийти із території Курської області. Таким чином, не варто зараз її захищати. Окрім того, Путін сподівається, що Трамп залишить за Росією всі захоплені нею території в Україні, саме тому він так і поспішає, йдучи ва-банк. Тобто, росіяни покладаються на американців, щоб вони "заморозили" всі завоювання, як це раніше було з Кримом. При цьому російські пропагандисти стверджують, що через два або три місяці "СВО" завершиться "перемогою РФ". Вони, схоже, щиро у це вірять. Бо втома від війни, насправді, зростає й у Росії. Тому будь-яку точку, на якій у них закінчяться ресурси, вони й оголосять "перемогою".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини